The Rain: Ημερομηνία πρεμιέρας και νέο trailer για την μεταποκαλυπτική σειρά του Netflix

Μία τρομακτική δυστοπική μυθοπλασία έρχεται από την Δανία
23 Μαρτίου 2018 16:35
The Rain: Ημερομηνία πρεμιέρας και νέο trailer για την μεταποκαλυπτική σειρά του Netflix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το The Rain, μία νέα sci-fi μεταποκαλυπτική τηλεοπτική παραγωγή από την Δανία που θα κάνει το ντεμπούτο της στην streaming υπηρεσίας του Netflix στις 4 Μαΐου του 2018.

Εν προκειμένω στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Jannik Tai Mosholt, η τελευταία δουλειά του οποίου ήταν το πολιτικό δράμα Borgen. Στο μεγαλεπήβολο αυτό project της μικρής οθόνης που αναλαμβάνει, θα έχει και πάλι δίπλα του τους συνεργάτες του, Esben Toft Jacobsen και Christian Potalivo.

Ο κεντρικός άξονας της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από μία δυσοίωνα φουτουριστική εκδοχή για το μέλλον του πλανήτη. Έξι χρόνια μετά την εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού, το ποσοστό θνησιμότητας στην Σκανδιναβία έχει πολλαπλασιαστεί. Δύο αδέρφια λοιπόν, ξεκινούν από την Δανία για να αναζητήσουν έναν πιο ασφαλές και φιλόξενο τόπο. Στο δρόμο τους συναντούν ένα γκρουπ ατόμων που χαράσσουν την δική τους πορεία με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο πατέρας των δύο μελών που προστέθηκαν στην ομάδα τους, μπορεί να τους συνδράμει στην συγκεκριμένη τους απόπειρα. Αφού όλα γύρω τους παραπαίουν, η τάξη και η ασφάλεια που γνώριζαν πριν έλθει αυτή η θανατηφόρα επιδημία, έχουν χαθεί προ πολλού. Καθώς η επιβίωση ανάγεται σε κύρια προτεραιότητα,  φέρνει σε οριακό σημείο τους επιζώντες. Οι ανάγκες τους αυξάνονται μπροστά στις αντιξοότητες που ανακύπτουν τροφοδοτώντας πρωτόγονα ένστικτα που επιζητούν μία βίαιη εκτόνωση.

Στο The Rain σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τους: Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen αλλά και τον Lars Simonsen (The Bridge). Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: