Westworld 2.0: Τις νέες φωτογραφίες τις είδατε;

Η καινούργια σεζόν μας επιφυλάσσει πράματα και θάματα!
20 Μαρτίου 2018 17:33
Westworld 2.0: Τις νέες φωτογραφίες τις είδατε;

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε πρόσφατα πρόσθετο φωτογραφικό υλικό από τα πλατό του Westworld, το οποίο μπαίνει σε έναν μήνα περίπου σε τροχιά 2ης σεζόν.

Το επιτυχημένο  δυσοίωνα φουτουριστικό sci-fi σόου των Jonathan Nolan και Lisa Joy που στηρίζεται στο ομώνυμο έργο του συγγραφέα  Michael Crichton (ER, Jurassic Park movies), ετοιμάζεται να ρολλάρει και πάλι δυναμικά, καλώς ορίζοντας το κοινό σε μία δεύτερη ξενάγηση στο θεματικό του πάρκο. Τα πράγματα εκεί δείχνουν να αλλάζουν άρδην έπειτα και από τις εξελίξεις του 1ου κύκλου. Στη σκοτεινή οδύσσεια των ηρώων της σειράς εξακολουθούν να κυριαρχούν η τεχνητή νοημοσύνη και τα συνακόλουθα ηθικά διλήμματα που ανακύπτουν στον τομέα της επιστημονικής και της ανθρώπινης πρακτικής.

To cast των πρωταγωνιστών που γνωρίσαμε μέχρι τώρα είναι οι: Anthony Hopkins (Silence of the Lambs), Ed Harris (The Truman Show), Evan Rachel Wood (The Wrestler), Thandie Newton (Crash). Συμμετέχουν ακόμη οι: Jeffrey Wright, James Marsden, Ben Barnes, Ingrid Bolsø Berdal, Clifton Collins, Jr., Luke Hemsworth, Sidse Babett Knudsen, Simon Quarterman, Rodrigo Santoro, Angela Sarafyan, Jimmi Simpson, Shannon Woodward, και η Tessa Thompson.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Kilter Films, Bad Robot Productions και η Warner Bros. Television.

Το Westworld Season 2 επανέρχεται στο HBO με δέκα επεισόδια στην μικρή οθόνη στις 22 Απριλίου του 2018. Παρακάτω ακολουθούν τα τελευταία σχετικά στιγμιότυπα: