Game of Thrones: Εκθειάζει το φινάλε της σειράς ο "Ser Jorah"

Που αναμένεται δακρύβρεχτο...
15 Μαρτίου 2018 20:58
Game of Thrones: Εκθειάζει το φινάλε της σειράς ο

Οι αναφορές πως το cast της σειράς -όσοι απέμειναν δηλαδή- πλάνταξε στο κλάμα όταν διάβαζαν το τέλος του Game of Thrones είναι αρκετό για να ανεβάσει το hype ακόμη κι αν απέχουμε περίπου έναν χρόνο από την επιστροφή της σειράς-φαινόμενο. Ο Iain Glenn, κοινώς γνωστός ως Ser Jorah Mormont -ή το καλύτερο friendzone της σειράς- μίλησε για την 8η σεζόν στην Indian Express, εκθειάζοντας ουσιαστικά το πως θα κλείσει:

Ναι, το ελπίζω. Δεν μπορώ να πω αν και είμαι από τους λίγους ανθρώπους που έχουν διαβάσει το σενάριο και γνωρίζουν το τέλος και τι συμβαίνει. Όταν το διάβασα σκέφτηκα πως ήταν το λιγότερο καταπληκτικό. Είμαι και εγώ λίγο φαν της σειράς και μεγάλωσε τις προσδοκίες και τις ελπίδες μου. Ένιωσα πως ήταν η κατάληξη. 

Όντας από τα λίγα άτομα πάνω στον πλανήτη που γνωρίζουν ακριβώς πως θα ολοκληρωθεί το τηλεοπτικό A Song of Ice and Fire των D.B. Weiss και David Benioff, μας δίνει μια μικρή ιδέα για το τι να περιμένουμε. Και ας ελπίσουμε πως θα πέσει μέσα και πως το κλείσιμο της σειράς που κέρδισε εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο να είναι και αυτό που της αξίζει, οκτώ σεζόν μετά.

Το Game of Thrones Season 8 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.