Lost in Space | Το trailer της νέας sci-fi σειράς του Netflix

Οι Robinsons χαμένοι στο διάστημα
06 Μαρτίου 2018 15:08
Lost in Space | Το trailer της νέας sci-fi σειράς του Netflix

Η νέα σειρά του Netflix ακούει στο όνομα Lost in Space κι όπως καταλάβατε πρόκειται για reboot της κλασσικής σειράς του 1965. Στο νέο trailer βλέπουμε το “Robot” ως μία εξωγήινη φιγούρα άγνωστης προέλευσης αντί για ένα μηχανικό κατασκεύασμα που είχαν μαζί τους οι Robinsons από την αρχή του ταξιδιού.

Για τους νέους fans του show, υπάρχουν ορισμένα μπαγκάζια που σχετίζονται με τον τίτλο – “Α, αυτό είναι εκείνη η σειρά από το ‘60” ή “Αυτή είναι εκείνη η ταινία από το ‘90”. Παίρνουμε τον πυρήνα μιας ιδέας – η οικογένεια Robinson που προσπαθεί να μείνει μαζί και να επιβιώσει σε απίθανες συνθήκες – και όσο κι αν αυτό το show είναι Lost in Space, θα μπορούσε να είναι ένα ναυάγιο σε ένα νησί. Απλά τυγχάνει να είναι στο διάστημα και πιστεύουμε πως θα έχει μεγάλη απήχηση στους fans του είδους. – Zack Estrin

Η οικογένεια Robinson λοιπόν βρίσκεται ναυαγισμένη σε έναν απόμακρο πλανήτη, έτη φωτός μακριά από τον αρχικό προορισμό τους. Εκεί προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα επικίνδυνο εξωγήινο περιβάλλον. Μαζί τους βρίσκεται και η χαρισματική αλλά μυστηριώδης Dr. Smith (Parker Posey) και ο γοητευτικός Don West (Ignacio Serrichio). Η οικογένεια Robinson αποτελείται από τους Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Max Jenkins και Taylor Russell.

Τα δέκα επεισόδια της σειράς θα διατεθούν όλα μαζί στις 13 Απριλίου στο Netflix.