Έτοιμο το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς The Witcher!

O Geralt of...Netflix ζυγώνει προς τις οθόνες μας
02 Μαρτίου 2018 20:38
Έτοιμο το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς The Witcher!

Εδώ και καιρό αναπτύσσεται η τηλεοπτική μεταφορά του διάσημου videogame της CD Projekt, The Witcher για λογαριασμό του Netflix, που θα είναι εμπνευσμένα από τα ομώνυμα βιβλία του συγγραφέα Andrej Sapkowski. Η live-action έκδοση του Witcher πλέον είναι ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στις οθόνες μας αφού η σεναριογράφος, Lauren S. Hissrich, μας ενημέρωσε μέσα από το Twitter, πως το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς είναι έτοιμο.

Μάλιστα, απαθανάτισε το ολοκληρωμένο σενάριο 78 σελίδων πριν το παραδώσει στη δημιουργική ομάδα για τις τελευταίες πινελιές. Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για την πορεία του project, καθώς μας έδωσε και μερικές -όσες μπορεί- λεπτομέρειες για την μεταφορά.

Σε μια σειρά από tweets, μάθαμε επίσης ότι η συγγραφή της πρώτης σεζόν τέλειωσε στα τέλη του 2017, με το draft να είναι έτοιμο στις 23/02, ενώ το show δεν θα είναι "νερωμένο" και θα μεταφερθεί αυτούσιο για την τηλεόραση. 

Ακόμη, δεν έχει γίνει το επίσημο cast για το ποιος θα υποδυθεί τον Geralt of Netflix Rivia ή το πότε περίπου θα φτάσει στις οθόνες μας το The Witcher του Netflix. Ανυπομονείτε να δείτε τον Geralt στη μικρή οθόνη; Έχετε καμιά ιδέα για το ποιος θα ήταν ο κατάλληλος ηθοποιός να τον υποδυθεί;