Stranger Things 3: Πρώτες πληροφορίες για τους νέους χαρακτήρες

Αυξάνεται ο πληθυσμός του Hawkins
26 Φεβρουαρίου 2018 13:20
Stranger Things 3: Πρώτες πληροφορίες για τους νέους χαρακτήρες

Μπορεί να απέχουμε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν το Stranger Things επιστρέψει στις οθόνες μας με τη νέα του σεζόν, όμως οι πληροφορίες για αυτή δεν σταματούν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του That Hashtag Show, το πρώην φιλήσυχο Hawkins της Indiana θα δει αύξηση στον πληθυσμό του, καθώς αναμένεται να προστεθούν τρεις ολοκαίνουργιοι χαρακτήρες, για τους οποίους προς το παρόν, γνωρίζουμε μόνο την περιγραφή και τα προσωρινά ονόματα τους -που ενδέχεται να αλλάξουν στην πορεία. 

Η 3η σεζόν του Stranger Things θα υποδεχτεί τους εξής νέους χαρακτήρες στο ήδη πλούσιο cast του, όπως αποκαλύφθηκαν από το casting call της παραγωγής:

"Δήμαρχος Larry Kline": Περιγράφεται ως ένας κλασσικός, με αέρα πολιτικός των '80s, ο Kline είναι ένας αξιολύπητος άνθρωπος και το μόνο του κίνητρο είναι τα προσωπικά του συμφέροντα. Το στούντιο αναζητά έναν άνδρα 40-60 ετών, για να υποδυθεί τον ρόλο. 

"Bruce": Ένας ρεπόρτερ με επιμερούς ηθική υπόσταση γύρω στα 50. Ο Bruce περιγράφεται ως ένας εξωτερικευμένος σεξιστής, παχύσαρκος και βρωμιάρης. 

"Patricia Brown": Η Patricia φαίνεται πως θα γεμίσει το ρόο της γλυκιάς ηλικιωμένης γειτόνισσας των παιδιών. Το στούντιο αναζητά μια γυναίκα γύρω στα 70 για το ρόλο, στον οποίο θα ξοδέψει αρκετό χρόνο με το να ασχολείται με τον κήπο της και θα προσφέρει συμβουλές στα παιδιά της γειτονιάς. Δεδομένης της συνήθειας των Duffers να καταρρίπτουν τις προσδοκίες, θα βρεθούμε να αναρωτιόμαστε εάν αυτή η γλυκιά γριούλα έχει κάποια σύνδεση με το Upside Down. Και πάλι όμως μπορεί να γίνεται έτσι ώστε να νομίζουμε ότι ισχύει κάτι τέτοιο και τελικά να καταλήξει μια γλυκιά γριούλα. 

Όλοι οι χαρακτήρες παρουσιάζουν ενδιαφέρον για το τι θα φέρουν στο Stranger Things 3 που θα κάνει πρεμιέρα το 2019 στο Netflix, βάσει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.