The Dangerous Book for Boys: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για μία νοσταλγική σειρά

Ο Bryan Cranston σκηνοθετεί μία ξεχωριστή ιστορία για την παιδική ηλικία
24 Φεβρουαρίου 2018 08:29
The Dangerous Book for Boys: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για μία νοσταλγική σειρά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, βγήκε το πρώτο trailer για το The Dangerous Book for Boys, ένα σόου του Amazon Prime την δράση του οποίου ενορχηστρώνουν ο Bryan Cranston (Breaking Bad, Argo,The Lincoln Lawyer) και ο Greg Mottola (Superbad), και το οποίο αποτελεί  ωδή στην παιδική ηλικία αλλοτινών καιρών.

Η αρχή για τα έξι επεισόδια της τηλεοπτικής αυτής μυθοπλασίας στην εν λόγω streaming πλατφόρμα, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου του 2018.

Ως σεναριογράφοι ανέλαβαν οι Conn και‎ Hal που έγραψαν έναν οδηγό ‘παιδικής επιβίωσης’ για το μεγάλωμα της ψυχής κάθε μικρούλη μέσα από περιπέτειες όπου η φαντασία και το παιχνίδι έχουν τον πρώτο λόγο. Αλήθεια θυμάστε τον εαυτό σας να χτίζει δεντρόσπιτα, να δίνει επικές μάχες, να πάει για ψάρεμα και κυνηγητό;

Η υπόθεση του έργου αφορά το βιβλίο του Patrick McKenna (Chris Diamantopoulos) με τον ίδιο τίτλο “The Dangerous Book for Boys” ο οποίος το αφιέρωσε στα τρία του αγόρια πριν πεθάνει. Η Beth (Erinn Hayes) αποφασίζει να δώσει το μυθιστόρημα αυτό  στους γιους της όταν τους βλέπει να περνούν ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή και να αναλώνουν την προσοχή τους σε ό,τι κυκλοφορεί στα social media. Τα παιδιά ξεφυλλίζοντας την πολύτιμη κληρονομιά που τους άφησε ο πατέρας τους, θα γίνουν μέρος των ξέγνοιαστων περιπλανήσεων που έκανε όταν ήταν αγόρι και των απίθανων εμπειριών που μοιράστηκε με την παρέα του.

Το cast του The Dangerous Book for Boys συμπληρώνουν επίσης οι: Gabriel Bateman, Drew Logan Powell, Kyan Zielinski, Dashand Liam, και η Swoosie Kurtz. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: