Lost in Space: Κυκλοφόρησε το trailer ενός θρυλικού reboot

Ετοιμαστείτε να μετοικίσετε σε άλλον πλανήτη!
21 Φεβρουαρίου 2018 19:38
Lost in Space: Κυκλοφόρησε το trailer ενός θρυλικού reboot

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες και το trailer του πολυαναμενόμενου reboot του Lost in Space, το οποίο θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix σε δύο περίπου μήνες.

Μία από τις πιο αγαπημένες sci-fi μυθοπλασίες της μικρής οθόνης, πρόκειται να αναβιώσει, προσκαλώντας μας να λάβουμε μέρος σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στο διάστημα. Το γνωστό δίκτυο ανατρέχει στην εν λόγω κλασική ιστορία επιστημονικής φαντασίας του ’60, δίνοντάς της σύγχρονο χαρακτήρα και έναν άλλου τύπου διαγαλαξιακό αέρα. Ως δημιουργοί του σόου αναλαμβάνουν οι σεναριογράφοι του Dracula Untold, Matt Sazama και Burk Sharpless, μαζί με τον παραγωγό του Prison Break, Zack Estrin.

Η υπόθεση της σειράς λαμβάνει χώρα σε μελλοντικό χρόνο, και συγκεκριμένα σε τριάντα χρόνια από σήμερα, όταν το όραμα του να μετοικίσεις κάπου στο διάστημα είναι πλέον μία απτή πραγματικότητα. Ο κεντρικός άξονας του όλου concept περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Robinson αφού είναι μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν επιλεγεί να αφήσουν πίσω τους αυτόν τον πλανήτη και να ψάξουν αλλού να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο. Βέβαια, κατά την διάρκεια του εγχειρήματος αυτού οι ίδιοι θα τεθούν εκτός πορείας και θα πρέπει να προσπαθήσουν να ξαναβρούν τον δρόμο που θα τους οδηγήσει στην ‘Γη’ των ονείρων τους.

Το cast απαρτίζουν οι: Toby Stephens, Molly Parker, Ignacio Serricchio, Taylor Russell, Mina Sundwall, Maxwell Jenkins, Parker Posey, και ο Raza Jaffrey.

Η πρεμιέρα του Lost in Space αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Netflix στις 13 Απριλίου του 2018. Παρακάτω ακολουθούν τα σχετικά στιγμιότυπα αλλά και το trailer: