Η Elizabeth Olsen θα παίξει σε σειρά που ετοιμάζει το Facebook  

Νέα πρόκληση για την κινηματογραφική "Scarlet Witch" της Marvel

Η Elizabeth Olsen θα παίξει σε σειρά που ετοιμάζει το Facebook

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο σκηνοθέτης James Ponsoldt (The Spectacular Now,The End Of Tour) θα αναλάβει να ενορχηστρώσει την δράση ενός project δέκα επεισοδίων μισής ώρας που έχει στα σκαριά το Facebook.

Στο εν λόγω εγχείρημα θα πρωταγωνιστήσει η Elizabeth Olsen, την οποία γνωρίζετε ως Scarlet Witch από το Civil War της Marvel και το πρόσφατο Wind River, η οποία θα επωμιστεί και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού. Το σόου θα βασιστεί σε μία ιδέα της Kit Steinkellner (Z: The Beginning of Everything) που θα επιμεληθεί και το σενάριο. Αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το όλο concept, η συμμετοχή και μόνο των παραπάνω ονομάτων εξάπτει ήδη θετικά το ενδιαφέρον των θεατών.

Πρόκειται για μία αρκετά ευρηματική προσπάθεια, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας και στο πεδίο των streaming υπηρεσιών ψυχαγωγίας του κοινού με την δυνατότητα συνδρομής σε πλατφόρμες όπως π.χ το Netflix, το Amazon κ.ά. Το Facebook λοιπόν, θέλοντας να συμβαδίσει με το πνεύμα των καιρών επενδύει με την σειρά του στην παραγωγή πρωτότυπων θεαμάτων και όπως φαίνεται μπαίνει και αυτό δυναμικά στην συγκεκριμένη αγορά.

Η Elizabeth Olsen τοποθετήθηκε πάνω στο όλο θέμα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για την ομάδα που έχουμε συγκεντρώσει όσον αφορά αυτό το σόου. Η ιστορία της Kit με περιτριγύριζε και μου ήταν οικεία εδώ και χρόνια. Ανυπομονώ να μοιραστούμε την δική μας σκοτεινή, αστεία και περίπλοκη σειρά με τον κόσμο».

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για το πότε η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στο Facebook ή για το ποιος θα είναι ο επίσημος τίτλος της.