Jessica Jones Season 2: Το νέο trailer έρευνα το παρελθόν της Jessica

Μελανές αποκαλύψεις στις 8 Μαρτίου στο Netflix
08 Φεβρουαρίου 2018 15:49
Jessica Jones Season 2: Το νέο trailer έρευνα το παρελθόν της Jessica

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την 2η σεζόν του επιτυχημένου σόου του Netflix, με τίτλο Jessica Jones, όπου την θέση της ομώνυμης πρωταγωνίστριας κατέχει φυσικά η Krysten Ritter.

Η διάσημη ηθοποιός -που λατρέψαμε πρωτίστως στο Breaking Bad- επιστρέφει στον ρόλο της ερευνήτριας με τις υπερδυνάμεις, και αυτή την φορά στοιχειωμένη από σκοτεινές μνήμες θα προσπαθήσει να ξεδιαλύνει τα μελανά σημεία της προϊστορίας της. Εν προκειμένω, δεν θα εστιάσει τόσο στην επίθεση του Kilgrave, αλλά στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο έχασε την οικογένειά της, και στα πειράματα που την μετέτρεψαν σε αυτό που είναι σήμερα.

Η δημιουργός της σειράς, Melissa Rosenberg γνωρίζει πολύ καλά να δομεί τους χαρακτήρες της εν λόγω τηλεοπτικής μυθοπλασίας εμπλουτίζοντας κατάλληλα με ενδιαφέρουσες ψηφίδες το σύμπαν της Marvel, ενώ παρέχει και μία πιο ξεκάθαρη ματιά όσον αφορά την σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ της Jessica και της Trish.

Το cast του όλου project συναπαρτίζουν οι: Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss, Eka Darville, Janet McTeer, και ο J.R. Ramirez.

Η αυλαία για την 2η σεζόν του Jessica Jones ανοίγει στο Netflix στις 8 Μαρτίου, δηλαδή στην Παγκόσμια Ημέρα για την Γιορτή της Γυναίκας. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: