Everything Sucks!: Στο νέο trailer το άρωμα των '90s είναι διάχυτο

Όσοι γεννηθήκατε τότε, ετοιμαστείτε να αναβιώσετε τα περασμένα!
07 Φεβρουαρίου 2018 16:24
Everything Sucks!: Στο νέο trailer το άρωμα των '90s είναι διάχυτο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Everything Sucks!, την ανερχόμενη κωμωδία του Netflix, όπου η ατμόσφαιρα των ‘90s έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο!

Ως δημιουργοί του συγκεκριμένου τηλεοπτικού project ανέλαβαν οι Ben York Jones (Like Crazy, Newness) και Michael Mohan (Save the Date, Pink Grapefruit), ενώ  συντονίζουν επιπρόσθετα και το κομμάτι της εξωτερικής  παραγωγής.

Το σόου θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, όπου θα ξαναδούμε την αισθητική από τον παλιό καλό καιρό μίας δεκαετίας όπου κυριαρχούσαν τα ξεθωριασμένα μπλουζάκια με τις κονκάρδες, τα Discman και τα γυαλιά ηλίου με εκκεντρικά σχέδια στον σκελετό τους. Η υπόθεση εστιάζει στον νεαρό Luke O’Neil τον οποίο υποδύεται ο Jahi Winston (The New Edition Story). Το αγόρι αυτό είναι ένας από τους νεοαφιχθέντες στην σχολική κοινότητα του Boring High School, στο Oregon του 1996. Ο ίδιος με την παρέα του θα βρουν άλλη μία ομάδα από ψαγμένους εφήβους, οπότε οι κομπανίες τους, δηλαδή το A/V Club και το Drama Club αντίστοιχα, θα συνεργαστούν ώστε να σκηνοθετήσουν μαζί μία ταινία και να υπομείνουν την ταλαιπωρία, που περνάει στο γυμνάσιο και στο λύκειο κάθε παιδί της ηλικίας τους μέχρι να μπει στο πανεπιστήμιο.

Κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν επίσης και οι: Peyton Kennedy (American Fable, The Captive), Patch Darragh (Sully, Boardwalk Empire) και η Claudine Nako (Grimm).

Το cast συμπληρώνουν οι: Rio Mangini, Quinn Liebling, Sydney Sweeney και ο Elijah Stevenson.

Η αυλαία για το Everything Sucks! πρόκειται να ανοίξει μέσω της πλατφόρμας του Netflix στις 16 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer: