Westworld Season 2: Συγκλονιστικό νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Γνωρίστε τα νέα σας ανδροειδή αφεντικά
05 Φεβρουαρίου 2018 05:14
Westworld Season 2: Συγκλονιστικό νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Σας είχαμε ενημερώσει για το ραντεβού που εδωσε το Westworld με τους fans του για την άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν. Στο πλαίσιο του Superbowl, λοιπόν, έκανε ντεμπούτο το ολοκαίνουργιο trailer, που επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε ο ίδιος ο δημιουργός και σεναριογράφος του σόου, Jonathan Nolan, με αποκλειστικά πλάνα για την περίσταση που δεν θα τα δούμε στην τηλεοπτική μετάδοση. Παράλληλλα, ανακοινώθηκε και η ηερμομηνία πρεμιέρας του νέου κύκλου για τις 22 Απριλίου. 

Ντυμένο με μια piano βερσιόν -όπως έχει δημιουργήσει έναν σήμα κατατεθέν ήχο ο Ramin Djawadi- του "Runaway" του Kanye West, το trailer δείχνει σε αργή κίνηση το χάος και την Νέα Τάξη που επικρατεί στο πάρκο του Westworld ύστερα από την εξέγερση των Hosts. Μια Maeve περπατά στα διαλυμένα γραφεία της Delos και ρομποτικοί ταύροι εξοντώνουν κάθε φρουρό, η Dolores με μοντέρνα ρούχα, ο Arnold και ένας μισοτελειωμένος Host και άλλα πολλά αποκαλύπτονται.

Απολαύστε το συγκλονιστικό Official Superbowl Ad του Westworld Season 2, που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου 2018 στο HBO.