Supernatural: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της Danneel Ackles

Στην 13η σεζόν μας συστήνεται ως η “Sister Jo”
03 Φεβρουαρίου 2018 20:04
Supernatural: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της Danneel Ackles

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Entertainment Weekly δημοσιοποίησε τα πρώτα στιγμιότυπα που απαθανατίζουν την Danneel Ackles (One Tree Hill) όσον αφορά την συμμετοχή της στον 13ο κύκλο του Supernatural, όπου εδώ και τόσα χρόνια ο σύζυγός της, Jensen Ackles πρωταγωνιστεί ως ο Dean Winchester.

Πρόκειται για την πρώτη της εμφάνιση στο εν λόγω επιτυχημένο σόου φαντασίας του CW. Εδώ, θα την γνωρίσουμε ως την λεγόμενη “Sister Jo”, μία κοπέλα η οποία είναι προικισμένη με υπερφυσικές δυνάμεις  που θεραπεύουν, και η οποία θα αποτελέσει το «μήλον της Έριδος», αφού θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο των Winchesters όσο και του εχθρού τους, Lucifer (Mark Pellegrino). Η Sister Jo θα εισαχθεί σαν χαρακτήρας στο 13ο επεισόδιο της 13ης σεζόν, που φέρει τον τίτλο ‘Devil’s Bargain’ και το οποίο αναμένεται να προβληθεί πολύ σύντομα.

Τα αδέρφια Sam (Jared Padalecki) και Dean, εξακολουθούν να επιδίδονται με ακαταπόνητη ενεργητικότητα στο κυνήγι οντοτήτων του παραφυσικού και όπως φαίνεται αποκτούν μία ακόμη σύμμαχο στο πλευρό τους ενάντια στην απειλή του Εωσφόρου που επίσης θα επιδιώξει να αξιοποιήσει προς το συμφέρον του το χάρισμά της.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό φωτογραφικό υλικό της 13ης σεζόν του Supernatural: