Krypton: Στο νέο trailer ξεχωρίζει ένα οικογενειακό κειμήλιο των El

Την παράσταση κλέβει εδώ η μπέρτα του Superman
03 Φεβρουαρίου 2018 19:10
Krypton: Στο νέο trailer ξεχωρίζει ένα οικογενειακό κειμήλιο των El

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκε καινούργιο trailer για το Krypton, το ανερχόμενο action σόου του Syfy, που βασίζεται στους χαρακτήρες τους οποίους εμπνεύστηκαν οι Jerry Siegel και Joe Shuster, και αναμένεται να φέρει στο επίκεντρο το πώς προήλθε αλλά και πώς διατηρήθηκε ο Οίκος των El.

Το απόσπασμα αυτό φέρει τον τίτλο “Legacy” και δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς το γιατί, μιας και εν προκειμένω φιγουράρει η παρακαταθήκη-ορόσημο του πιο δημοφιλούς ήρωα της DC, η κατακόκκινη μπέρτα του Kal El, του γνωστού σε όλους μας Superman!

Η σειρά επικεντρώνεται στο παρελθόν της οικογένειάς του , δηλαδή μας μεταφέρει στις απαρχές της, λίγο πριν την ολοκληρωτική ισοπέδωση του πλανήτη από τον οποίο προέρχεται ο λεγόμενος “Άνθρωπος από ατσάλι”. Θα δούμε λοιπόν, τον παππού του, τον Seg-El (Cameron Cuffe) να καταβάλλει μία επίμοχθη προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσει την σωτηρία της γενιάς του με σκοπό να διατηρηθεί το όνομα και η αξία της στον χρόνο προτού να είναι πολύ αργά.

Την χρηματοδότηση του όλου project, δημιουργός του οποίου είναι ο Cameron Welsh, συντονίζει η Warner Horizon Scripted Television. Ο David S. Goyer (Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight Trilogy) μέσω της Phantom Four έχει επιληφθεί του κομματιού της εξωτερικής παραγωγής.

To cast συμπληρώνουν οι: Georgina Campbell (Broadchurch), Elliot Cowan (Da Vinci’s Demons), Ann Ogbomo (World War Z), Rasmus Hardiker (Your Highness), Wallis Day (Will), Aaron Pierre (Tennison) και ο Ian McElhinney (Game of Thrones).

Η πρεμιέρα του Krypton έχει οριστεί επίσημα για τις 21 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: