House Of Cards: Προστέθηκαν δύο νέα δυνατά ονόματα στο cast

Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα της 6ης σεζόν
01 Φεβρουαρίου 2018 18:44
House Of Cards: Προστέθηκαν δύο νέα δυνατά ονόματα στο cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε η είδηση ότι αρχίζουν οσονούπω τα γυρίσματα του 6ου κύκλου του επιτυχημένου πολιτικού δράματος  House Of Cards, με δύο καινούργιες αφίξεις να προστίθενται στο επιτελείο των ηθοποιών.

Μπορεί στο Netflix να κόστισε μία μικρή περιουσία η απομάκρυνση του Kevin Spacey από το σόου εξαιτίας του σεξουαλικού σκανδάλου που ξέσπασε τους τελευταίους μήνες εις βάρους του, όμως η προσωρινή αναστολή της παραγωγής πλέον λαμβάνει τέλος αφού αναδρομολογήθηκε η επιστροφή του cast στα πλατό του Netflix.

Το ερχόμενο κεφάλαιο που θα αποτελείται συνολικά από οκτώ επεισόδια, θα σημάνει και το φινάλε της παραπάνω τηλεοπτικής μυθοπλασίας.  Στην όλη δράση θα ενταχθούν η Diane Lane και ο Greg Kinnear, οι οποίοι απ’ ό,τι φαίνεται αναμένεται πλαισιώσουν υποκριτικά την Robin Wright, που ομολογουμένως θα έχει την τιμητική της σε αυτήν την σεζόν. Το τι ρόλους ακριβώς θα παίξουν ακόμη δεν γνωστοποιήθηκε όμως θα είναι αδέρφια. 

Κεντρικούς ρόλους έχουν αναλάβει να ερμηνεύσουν επίσης και οι: Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott και ο Boris McGiver.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ποιούς χαρακτήρες καλούνται να ενσαρκώσουν εν προκειμένω οι δύο πρωταγωνιστές των οποίων η έλευση επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Απομένει να δούμε το πώς οι συντελεστές του όλου project θα διαχειριστούν το γεγονός της απουσίας του “Frank Underwood” από την ιστορία που εκκρεμεί να εξιστορηθεί. Την προηγούμενη χρονιά οι εξελίξεις υπήρξαν θεαματικές, ενώ οι δημιουργοί της σειράς μας άφησαν με ένα πολύ καλό cliffhanger.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί ημερομηνία για την πρεμιέρα του 6ου κύκλου του House Of Cards, όμως ενδεχομένως η αυλαία του να ανοίξει και πάλι λίγο πριν εκπνεύσει αυτό το έτος.