Game of Thrones: Κυκλοφόρησε τρανταχτή αποκάλυψη για την 8η σεζόν

Ξεκίνησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου τα πρώτα spoilers
01 Φεβρουαρίου 2018 14:06
Game of Thrones: Κυκλοφόρησε τρανταχτή αποκάλυψη για την 8η σεζόν

Είναι φυσικό και επόμενο ο 8ος κύκλος του Game of Thrones να αναμένεται με ανυπομονησία από εκατομμύρια  fans της σειράς μιας και θα σηματοδοτήσει το φινάλε μίας από τις πιο επιτυχημένες  παραγωγές της μικρής οθόνης όσον αφορά τα τελευταία χρόνια!

Το τηλεοπτικό «Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» θα ακουστεί μία τελευταία φορά σε περίπου έναν χρόνο οπότε και θα σιγήσει τότε. Παρά λοιπόν, τις προσπάθειες των συντελεστών του εν λόγω σόου φαντασίας του HBO, να εμποδίσουν πιθανές ανεπιθύμητες διαρροές όσον αφορά την όλη πλοκή της ανερχόμενης σεζόν, πάντα υπάρχουν κάποια διάτρητα σημεία από τα οποία βρίσκουν χώρο να ξεπροβάλουν στην επιφάνεια βαρβάτες αποκαλύψεις για την συνέχεια.

Σας ενημερώνουμε ότι το περιεχόμενο του κειμένου που παρατίθεται παρακάτω περιλαμβάνει σημαντικό spoiler για τις ενδεχόμενες μέλλουσες εξελίξεις όσον αφορά την υποβλητική και ακριβοπληρωμένη αυτή διασκευή του έπους του George R. R. Martin.

Όσοι κρίνετε ότι δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε περαιτέρω, είναι προτιμότερο να σταματήσετε την ανάγνωση εδώ! Αν ωστόσο επιθυμείτε να συνεχίσετε πατήστε το σχετικό κουμπί που ακολουθεί.

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Digital Spy, νέες φωτογραφίες που απεικονίζουν τα πλατό των γυρισμάτων στην Βόρεια Ιρλανδία, δείχνουν κάποιες πιθανές εκδοχές που θα μπορούσαν να δώσουν μία εντελώς αναπάντεχη τροπή στην ιστορία που παρακολουθήσαμε μέχρι πρότινος.

Συγκεκριμένα, οι περιοχές όπου έχει στηθεί το σκηνικό του Winterfell στο Moneyglass Estate, στην Κομητεία Antrim, χθες (31 Ιανουαρίου του 2018), είχαν μία πολύ διαφορετική όψη. Το στιγμιότυπο που έχει ληφθεί απαθανατίζει το μέρος αυτό να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ οι σχετικές αναφορές που το συνόδευσαν παραπέμπουν σε μία πολύ σοβαρή πολεμική αναμέτρηση διακοσίων ατόμων τουλάχιστον!

Απ’ ό,τι φαίνεται η  τύχη του οχυρού του Winterfell διακυβεύεται για τα καλά μιας και ο κίνδυνος της πυρπόλησης έως και της ολοσχερούς καταστροφής φαντάζει πλέον πιο απτός. Ο Οίκος των Stark, εκεί δηλαδή απ’ όπου ξεκίνησαν όλα, ίσως να επαπειλείται από επικείμενο αφανισμό! Ας μην λησμονηθεί το γεγονός ότι στην 7η σεζόν το προαναφερόμενο φρούριο βρισκόταν υπό την διοίκηση της Sansa, αλλά και των δύο αδερφών της, της Arya και του Bran.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να διαβλέψει κανείς ποιός θα προκαλέσει αυτό το πανδαιμόνιο (η πορφυρή φλόγα των δράκων της Daenerys ή η μπλε του Viserion, του νέου τρομερού αποκτήματος του Night King που προελαύνει ακάθεκτος και με τις ορδές των White Walkers;). Στην παρούσα φάση τίποτε δεν αποκλείεται όσον αφορά την υποτιθέμενη φωτιά που έχει ανάψει στο Game of Thrones!

Ό,τι και να ισχύει στην προκειμένη περίπτωση, θα περάσει αρκετός καιρός πριν επιβεβαιωθεί το ο,τιδήποτε, οπότε οι πιθανολογήσεις και οι εικασίες παραμένουν στο παιχνίδι όπως άλλωστε και η καυτή ανάσα των spoilers, γι’ αυτό συνιστάται ψυχραιμία! Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο υλικό που εξασφαλίστηκε πρόσφατα:

 

To Game of Thrones θα επιστρέψει στις οθόνες μας τον Απρίλιο του 2019, σύμφωνα με την Maisie Williams.