Tom Clancy’s Jack Ryan: "Superbowl" trailer για το πολεμικό δράμα του Amazon  
Ορίστηκε και επίσημα η ημερομηνία της πρεμιέρας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, το Amazon έβγαλε καινούργιο trailer για το Tom Clancy’s Jack Ryan, την ανερχόμενη αστυνομική σειρά όπου πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο John Krasinski (13 Hours, The Office).
Ο διάσημος ηθοποιός στο εν λόγω δράμα θα υποδυθεί τον Jack Ryan, μία πιο σύγχρονη version του ομώνυμου αυτού ήρωα που παλιότερα ζωντάνεψε μέσα από το πρόσωπο των Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck και του Chris Pine.
Το σόου επικεντρώνεται στον Ryan, έναν απεσταλμένο της CIA ο οποίος αναλαμβάνει να ηγηθεί μίας πολύ σοβαρής στρατιωτικής επιχείρησης που αποσκοπεί στο να ανιχνεύσει διάφορους παράγοντες και κανάλια επικοινωνίας του ισλαμικού τρομοκρατικού δικτύου καταγράφοντας, έτσι τα σχέδια που καταστρώνουν τα μέλη του όσον αφορά τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Η προσπάθεια αυτή απαιτεί μεγάλη προσοχή, καθώς ο εν λόγω πράκτορας θα βάλει στόχο την αποσόβηση μίας αλληλουχίας ολέθριων χτυπημάτων, ώστε να διεισδύσει στα άδυτα της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
Το cast συμπληρώνουν ο Wendell Pierce (The Wire) και η Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri).
Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι Paramount και Skydance Television. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίστηκαν οι Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) και Graham Roland (Almost Human) που επιμελήθηκαν και τους διαλόγους του πιλοτικού επεισοδίου. Σε ανάλογα πόστα έχουν τοποθετηθεί και ο Michael Bay της Platinum Dunes, ο Brad Fuller, και ο Andrew Form (Transformers, Teenage Mutant Ninja Turtles).
Η αυλαία για το Tom Clancy’s Jack Ryan έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στο Amazon Prime στις 31 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics.com σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.
Ροη ειδησεων
Σε περίπτωση που δεν πήρατε ακόμα τα παιχνίδια της Epic
Δείτε το βίντεο που έγινε viral
Και πρέπει να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή
Ραντεβού τον Ιούνιο στους κινηματογράφους
Η τελευταία περιπέτεια του πληρώματος του TNG θα τα έχει όλα!
Από τώρα ξέρουμε την αρχηγό της νέας κακής φυλής των Navi
Μια απρόσμενη νίκη στο τηλεοπτικό τοπίο για την Amazon
Τον Μάρτιο στους κινηματογράφους
Δείτε το πρώτο trailer - H νέα σειρά από τους παραγωγούς του Better Call Saul
Ξεκινάει η μαζική διάθεση της έκδοσης 22H2