Tom Clancy’s Jack Ryan: "Superbowl" trailer για το πολεμικό δράμα του Amazon

Ορίστηκε και επίσημα η ημερομηνία της πρεμιέρας
31 Ιανουαρίου 2018 15:48
Tom Clancy’s Jack Ryan:

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, το Amazon έβγαλε καινούργιο trailer για το Tom Clancy’s Jack Ryan, την ανερχόμενη αστυνομική σειρά όπου πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο John Krasinski (13 Hours, The Office).

Ο διάσημος ηθοποιός στο εν λόγω δράμα θα υποδυθεί τον Jack Ryan, μία πιο σύγχρονη version του ομώνυμου αυτού ήρωα που παλιότερα ζωντάνεψε μέσα από το πρόσωπο των Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck και του Chris Pine.

Το σόου επικεντρώνεται στον Ryan, έναν απεσταλμένο της CIA ο οποίος αναλαμβάνει να ηγηθεί μίας πολύ σοβαρής στρατιωτικής επιχείρησης που αποσκοπεί στο να ανιχνεύσει διάφορους παράγοντες και κανάλια επικοινωνίας του ισλαμικού τρομοκρατικού δικτύου καταγράφοντας, έτσι τα σχέδια που καταστρώνουν τα μέλη του όσον αφορά τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Η προσπάθεια αυτή απαιτεί μεγάλη προσοχή, καθώς ο εν λόγω πράκτορας θα βάλει στόχο την αποσόβηση μίας αλληλουχίας ολέθριων χτυπημάτων,  ώστε να διεισδύσει στα άδυτα της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Το cast συμπληρώνουν ο Wendell Pierce (The Wire) και η Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri).

Πίσω από την  παραγωγή του όλου project βρίσκονται οι Paramount και Skydance Television. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίστηκαν οι Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) και Graham Roland (Almost Human) που επιμελήθηκαν και τους διαλόγους του πιλοτικού επεισοδίου. Σε ανάλογα πόστα έχουν τοποθετηθεί και ο Michael Bay της Platinum Dunes, ο Brad Fuller, και ο Andrew Form (Transformers, Teenage Mutant Ninja Turtles).

Η αυλαία για το Tom Clancy’s Jack Ryan έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στο Amazon Prime στις 31 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό απόσπασμα: