Big Little Lies 2: Η Meryl Streep προστίθεται στο cast με έναν παχυλό μισθό

Η δεύτερη σεζόν του show του HBO είναι στα σκαριά
26 Ιανουαρίου 2018 12:10
Big Little Lies 2: Η Meryl Streep προστίθεται στο cast με έναν παχυλό μισθό

Το HBO ετοιμάζεται για την δεύτερη σεζόν του Big Little Lies και για αυτό φρόντισε να προσθέσει άλλο ένα τεράστιο όνομα στο ήδη λαμπρό cast του. Όπως μαθαίνουμε μέσα από το Variety, η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Meryl Streep είναι το νεότερο μέλος του cast του Big Little Lies και θα υποδυθεί την μητέρα του Perry Wright (Alexander Skargsard). Ο λόγος για την Mary Louise Write, η οποία μετά τον θάνατο του γιου της ανησυχεί για την υγεία των εγγονών της και αναζητά απαντήσεις όταν φτάνει στο Monterey. 

Σαφώς και μια τόσο μεγάλου βεληνεκούς ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση με έναν παχυλό μισθό, ο οποίος, σύμφωνα με το Variety κυμαίνεται στα $800.000 για κάθε ένα από τα επτά επεισόδια. Η δεύτερη σεζόν θα βασίζεται σε μια εντελώς νέα ιστορία από τον συγγραφέα David E. Kelly, την οποία θα σκηνοθετήσει εξ' ολοκλήρου η Andrea Arnold. Έτσι, η Streep θα πλαισιώσει της Nicole Kidman και Reese Witherspoon, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί πως θα επιστρέψουν. 

Όλα αυτά μόλις λίγες μέρες μετά την υποψηφιότητα της Streep για Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία The Post του Steven Spielberg στην 90η Τελετή απονομή των Oscars (4 Μαρτίου). Πρόκειται για την 21η υποψηφιότητα για Όσκαρ της ηθοποιού, ένα ρεκόρ που πλέον κατέρριχε και κατείχε η ίδια από πέρυσι για χάρη του Florence Foster Jenkins

Το Big Little Lies Season 2, όμως απέχει πολύ από το να βγει στον αέρα, μιας και αναμένεται στην καλύτερη περίπτωση στις αρχές του 2019.