Star Wars Rebels: Το trailer για το φινάλε φέρνει τον Ezra εναντίον του Emperor!

Το υπόλοιπο μισό της τελευταίας σεζόν θα κλείσει με τον πιο επικό τρόπο
20 Ιανουαρίου 2018 12:11
Star Wars Rebels: Το trailer για το φινάλε φέρνει τον Ezra εναντίον του Emperor!

Η Disney και η Lucasfilm έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για το υπόλοιπο μισό της τέταρτης και τελευταίας σεζόν του Star Wars Rebels, μαζί με την ημερομηνία πρεμιέρας του. Το φινάλε της αξιότιμης animated σειράς αναμένεται το λιγότερο επικό με τους Rebels έτοιμους να συγκρουστούν πριν τα γεγονότα του Rogue One, έναν "άλλο" Kanan Jarrus, αποκαλύψεις για το Force και μια αναμέτρηση(;) μεταξύ του Ezra Bridger και του Emperor, ο οποίος θα είναι ο μεγάλος villain! Η επιστροφή του Αυτοκράτορα σε animated σειρά θα γίνει με τον σωστό τρόπο, καθώς θα δανείσει τη φωνή του ο εμβληματικός Ian McDiarmid, αντί για τον Sam Witwer. 

Ο παραγωγός της σειράς, Dave Filoni, μίλησε στο Entertainment Weekly και αποκάλυψε πως το Rebels δεν θα κλείσει στη μάχη του Scariff, που είδαμε στο Rogue One, όσο και αν το θέλουν οι fans. Μάλιστα, αποκάλυψε επίσης πως ο Emperor κηνυγά για συγκεκριμένο σκοπό τον Ezra. Έγιναν γνωστοί και οι τίτλοι των τελευταίων επεισοδίων αλλά και η αφίσα αυτών:

Monday, February 19

  • Premiere telecasts of “Jedi Night” (9:00 p.m. EST) and “DUME” (9:30 p.m. EST) on Disney XD and will be released on the DisneyNOW App (DisneyNOW.com) at 10:00 p.m. EST.

Monday, February 26

  • Premiere telecasts of “Wolves and a Door” (9:00 p.m. EST) and “A World Between Worlds” (9:30 p.m. EST) on Disney XD and will be released on the DisneyNOW App (DisneyNOW.com) at 10:00 p.m. EST.

Monday, March 5

  • Premiere telecasts of “A Fool’s Hope” (8:30 p.m. EST) and “Family Reunion – and Farewell” (9:00 p.m. EST) on Disney XD and will be released on the DisneyNOW App (DisneyNOW.com) at 10:00 p.m. EST.

Το Star Wars Rebels Season 4 θα συνεχίσει στις 19 Φεβρουαρίου του 2018 για να ρίξει οριστικά αυλαία στις 5 Μαρτίου.