O Scoot McNairy θα παίξει στο True Detective Season 3

Ο πρωταγωνιστής του Halt & Catch Fire είναι πια μέλος του cast της νέας σεζόν
17 Ιανουαρίου 2018 15:44
O Scoot McNairy θα παίξει στο True Detective Season 3

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Scoot McNairy επιστρατεύτηκε στο επιτελείο των ηθοποιών που θα παίξουν στον 3ο κύκλο του True Detective, με την θέση του δημιουργού εδώ να  συμπληρώνει ο Nic Pizzolatto, ενώ και ο Jeremy Saulnier (Green Room) υπογράφει την σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων.

Ο κεντρικός ήρωας των Godless και Halt and Catch Fire, πλέον, θα πλαισιώσει υποκριτικά τους Mahershala Ali, Carmen Ejogo, και Stephen Dorff στο ανερχόμενο κεφάλαιο της πολυσυζητημένης αυτής παραγωγής του HBO.

Εν προκειμένω, η πλοκή του σόου θα εστιάσει σε μία εξαφάνιση που συνέβη στο Ozarks των Η.Π.Α. και έχει στιγματίσει ανεπανόρθωτα την τοπική κοινωνία εδώ και τριάντα χρόνια περίπου. Ο Ali ενσαρκώνει τον επιθεωρητή Wayne Hays, που έρχεται από το Arkansas για να εξιχνιάσει την υπόθεση, ενώ ο Dorff θα ερμηνεύσει έναν ντόπιο αστυνομικό του οποίου η επαγγελματική πορεία σημαδεύτηκε από το παραπάνω έγκλημα. Οι δυο τους θα αποπειραθούν να βρουν τους δράστες και λύσουν το μυστήριο. Ο McNairy θα υποδυθεί τον Tom, τον πατέρα του ενός από τους δύο ανήλικους εξαφανισθέντες, ο οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους εκπροσώπους του Νόμου στο δύσκολο έργο τους.

Δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν κάτι σχετικά με την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας  της 3ης σεζόν του True Detective, όμως ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα επανέλθει στην μικρή οθόνη το 2019.