Στο teaser του Everything Sucks! πνέει ο ούριος άνεμος των 90s

Αγαπητοί συνομήλικοι αγαλλιάστε και αναπολήστε με νοσταλγία τα παλιά!
17 Ιανουαρίου 2018 14:25
Στο teaser του Everything Sucks! πνέει ο ούριος άνεμος των 90s

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκε καινούργιο trailer για την ανερχόμενη ρετρό κωμική σειρά του Netflix με τίτλο Everything Sucks! που θα σας κάνει να ανατρέξετε με χτυποκάρδι στην δεκαετία του 1990 ειδικά όσοι γεννηθήκατε τότε!

Δημιουργοί του σόου που θα απαρτίζεται από δέκα επεισόδια, είναι οι Ben York Jones (Like Crazy, Newness) και Michael Mohan (Save the Date, Pink Grapefruit), ενώ θα επωμιστούν επιπλέον και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Ο κεντρικός άξονας της τηλεοπτικής αυτής μυθοπλασίας περιστρέφεται γύρω από εκείνα χρόνια της αθωότητας και συγκεκριμένα την επιστροφή στα θρανία του γυμνασίου όπου οι ορμόνες της εφηβείας χτυπούν κόκκινο, οι νεανικές και συναισθηματικές ανησυχίες ξυπνούν για τα καλά, και η κοινωνικοποίηση βασίζεται ακόμη αμιγώς στην άμεση διαπροσωπική επαφή! Η πλοκή του όλου project τοποθετείται χρονικά το 1996 στο Oregon των Η.Π.Α., και αφορά την δυναμική ανάμεσα σε δύο ψαγμένες παρέες outsiders, το Boring High School’s A/V Club και το Drama Club, οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους  για να φτιάξουν μαζί μία ταινία και να αντέξουν το καθαρτήριο που ονομάζεται δευτεροβάθμια εκπαίδευση!

Πρωταγωνιστούν η Peyton Kennedy (American Fable, The Captive) και ο Jahi Winston (The New Edition Story) ως οι συμμαθητές Kate Messner και Luke O’Neil αντίστοιχα, με τον Patch Darragh (Sully, Boardwalk Empire) και την Claudine Nako (Grimm) να ενσαρκώνουν τους σεβαστούς γονείς τους.

Το Everything Sucks! αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του παγκοσμίως μέσω του Netflix στις 16 Φεβρουαρίου του 2018, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer:

 

Tags: