Κυκλοφόρησε νέο trailer για το ιστορικό δράμα "The Terror" του AMC

Ο τρόμος και η περιπέτεια συμπλέουν μαζί στην μίνι σειρά του Ridley Scott
16 Ιανουαρίου 2018 14:53
Κυκλοφόρησε νέο trailer για το ιστορικό δράμα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε καινούργιο trailer για την ανερχόμενη μίνι ιστορική σειρά The Terror, την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Ridley Scott.

Η εν λόγω τηλεοπτική μυθοπλασία εποχής θα αναπτυχθεί σε δέκα επεισόδια, ενώ βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Dan Simmons, το οποίο αφορά την αληθινή ιστορία μίας αποστολής του Βασιλικού Ναυτικού που το 1840 ταξίδεψε στο Νοτιοδυτικό Πέρασμα της Αρκτικής. Τα επανδρωμένα καράβια HMS Erebus και HMS Terror αντίστοιχα , που συμμετείχαν στο όλο εγχείρημα κλήθηκαν να διαχειριστούν τις αντιξοότητες από το δριμύ ψύχος της περιοχής και τις συνακόλουθες κακουχίες του ταξιδιού, όπως είναι οι ασθένειες που έπληξαν μέλη του πληρώματος. Τα δύο πλοία βέβαια εξαφανίστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Έως σήμερα δεν έχει ανακαλυφθεί τίποτε από τα κουφάρια τους.

Πρωταγωνιστούν οι:  Jared Harris (The Crown), Tobias Menzies (Outlander), και ο Ciaran Hinds (Game of Thrones). Τους πλαισιώνουν υποκριτικά και οι: Paul Ready (Cuffs), Adam Nagaitis (Suffragette), Nive Nielsen (The New World), Ian Hart (Neverland) και ο Trystan Gravelle (Mr. Selfridge).  Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται ο Scott Free, αλλά και οι εταιρείες των Emjag Productions, Entertainment 360 και της AMC Studios.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίστηκαν οι David Kajganich και Soo Hugh. Το The Terror αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. στις 26 Μαρτίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα: