The Looming Tower: Νέο trailer της μίνι-σειράς για την 11η Σεπτεμβρίου

Η πτώση των Δίδυμων Πύργων μπορούσε να αποτραπεί;
12 Ιανουαρίου 2018 14:27
The Looming Tower: Νέο trailer της μίνι-σειράς για την 11η Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το ανερχόμενο πολιτικό-αστυνομικό δράμα του Hulu με τίτλο The Looming Tower που εστιάζει στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα, κάθεται ο Dan Futterman. Το σόου βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Pulitzer, Lawrence Wright, όπου αναλύονται τα γεγονότα που οδήγησαν στο πιο ολέθριο τρομοκρατικό χτύπημα επί αμερικανικού εδάφους.

Η ρίψη δύο αεροσκαφών στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ομολογουμένως και είχε συγκλονίσει ολόκληρη την υφήλιο καθώς η αναδυόμενη απειλή του Osama Bin Laden και της Al-Qaeda στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αποδεδειγμένα πήρε σάρκα και οστά το 2001 μέσω του συμβολικού χτυπήματος των Δίδυμων Πύργων. Πρόκειται να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον αμείλικτο ανταγωνισμό ανάμεσα στην CIA και το FBI, όσον αφορά την αντιτρομοκρατική πολιτική και τις πρακτικές συλλογής πληροφοριών που εφάρμοσαν ξεχωριστά, πράγμα που οπωσδήποτε επενέργησε αρνητικά, ως προς την ανεπαρκή πρόληψη της ειδεχθούς αυτής εγκληματικής πράξης. Η κοντόφθαλμη κόντρα μεταξύ των γραφείων I-49 Squad στην Νέα Υόρκη και Alec Station στην Washington, αντίστοιχα, χαρακτηριζόταν από μία ανυποχώρητη επιθυμία επιβολής εκατέρωθεν των δύο επιμέρους οργανισμών μυστικών υπηρεσιών.

Το όλο project θα αποτελείται από δέκα επεισόδια ενώ πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η Legendary Television. Τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής συντονίζουν οι: Alex Gibney, Lawrence Wright, Craig Zisk και ο Adam Rapp.

Το cast αποτελούν οι: Jeff Daniels (John O’Neill), Tahar Rahim (Ali Soufan), Wrenn Schmidt (Diane Marsh), Bill Camp (Robert Chesney), Louis Cancelmi (Vince Stuart), Virginia Kull (Kathy Shaughnessy), Ella Rae Peck (Heather), Sullivan Jones (Floyd Bennet), Michael Stuhlbarg (Richard Clarke) και ο Peter Sarsgaard (Martin Schmidt).

Το The Looming Tower αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. στις 28 Φεβρουαρίου 2018, στο Hulu. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: