Η Natalie Portman είναι σε συζητήσεις για το "Pale Blue Dot"

Έτοιμη να υπογράψει για τον κεντρικό ρόλο στο νέο διαστημικό δράμα
12 Ιανουαρίου 2018 13:47
Η Natalie Portman είναι σε συζητήσεις για το

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Natalie Portman (Black Swan, V for Vendetta, Léon: The Professional) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την συμμετοχή της στο ανερχόμενο διαστημικό δράμα Pale Blue Dot.

Ο Noah Hawley, δημιουργός των τηλεοπτικών σόου Fargo και Legion, αναλαμβάνει την σκηνοθεσία του όλου project για λογαριασμό της Fox Searchlight. Το σενάριο θα επιμεληθούν οι Brian C. Brown και Elliott DiGuiseppi.

Ενώ αρχικά είχε προταθεί στην Reese Witherspoon (Big Little Lies, Walk the Line, American Psycho ) να πρωταγωνιστήσει, εκείνη πρόκειται τελικά να επωμιστεί καθήκοντα παραγωγού μαζί με την Bruna Papandrea.

Το Pale Blue Dot θα εστιάσει σε μία παντρεμένη αστροναύτη που επιστρέφει στην Γη, μετά από μία αποστολή και ξεκινάει παράλληλη σχέση με έναν συνάδελφό της. Η ζωή της σταδιακά παίρνει την κατιούσα, ενώ αποξενώνεται περισσότερο από την οικογένειά της, καθώς οι διαπροσωπικές σχέσεις όσων περνούν πολύ χρόνο στο διάστημα συχνά επηρεάζονται με τέτοιον τρόπο. Όταν ο εραστής της την απατήσει με μία εκπαιδευόμενη αστροναύτη, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.