Το νέο trailer του "Krypton" αλλάζει όσα ξέραμε για τον Οίκο των El

H ανερχόμενη action σειρά ρίχνει φως στις ρίζες του Superman
10 Ιανουαρίου 2018 14:07
Το νέο trailer του

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, το Syfy έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το Krypton, το ανερχόμενο σόου που θα εξιστορήσει στο κοινό την προϊστορία του Kal El, του γνωστού σε όλους Superman.

Η υπόθεση της τηλεοπτικής αυτής μυθοπλασίας την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο David S. Goyer, θα εστιάσει στις προσπάθειες του παππού (Cameron Cuffe) του περίφημου ήρωα της DC,να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειάς του που έχει εκπέσει και ο οποίος θα παλέψει σκληρά ενάντια  στον όλεθρο που απειλεί να ισοπεδώσει τον πλανήτη τους.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Georgina Campbell, Elliot Cowan, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Wallis Day, Aaron Pierre, Shaun Sipos και ο Ian McElhinney.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το όλο project επωμίστηκαν ο David S. Goyer (Man of Steel, Batman Vs Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight I, II, III) και ο Cameron Welsh(Ash vs Evil Dead), με την Warner Horizon Scripted Television και την Phantom Four να χρηματοδοτούν το εγχείρημα.

Η αυλαία του Krypton αναμένεται να ανοίξει στις Η.Π.Α στις 21 Μαρτίου του 2018, στο Syfy. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: