Patrick Melrose: Στο νέο trailer ο Benedict Cumberbatch μπλέκει με ασυναγώνιστο στυλ

Μία μίνι δραματική σειρά που αγαπάει τα ελαττώματα της ανθρώπινης φύσης
09 Ιανουαρίου 2018 18:11
Patrick Melrose: Στο νέο trailer ο Benedict Cumberbatch μπλέκει με ασυναγώνιστο στυλ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε  καινούργιο trailer  για το Patrick Melrose, την μίνι δραματική σειρά στην οποία ο Benedict Cumberbatch υποδύεται μία βασανισμένη περσόνα που πασχίζει να ξορκίσει τους δικούς της δαίμονες και να απολαύσει στο έπακρο την ζωή.

Το εν λόγω σόου αφορμάται από τον ομώνυμο ήρωα που έπλασε η φαντασία του λογοτέχνη  Edward St. Aubyn και του βραβευμένου με BAFTA, David Nicholls (Far From the Madding Crowd, One Day). Την σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Edward Berger (Deutschland 83).

Ο Cumberbatch πρωταγωνιστεί εν προκειμένω, ερμηνεύοντας έναν εύπορο και φιλήδονο άνδρα, τον Patrick Melrose, ο οποίος μέσα από διάφορες προκλήσεις μαθαίνει να γεύεται τα άσχημα και τα ωραία βιώματα που του επιφυλάσσει η πορεία του προς την προσωπική ολοκλήρωση και ωρίμανση. Η ιστορία του ξεκινάει από τα ταραγμένα  παιδικά του χρόνια, την μετέπειτα εκτόνωσή του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, έως και την ανάκαμψή του με την εύρεση της πληρότητας σε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο διαβίωσης που περιέχει και τον ρόλο του πατέρα. Η πλοκή του όλου project που θα απαρτίζεται από πέντε συνολικά επεισόδια,  θα αναπτύσσεται ως προς τον χώρο και τον χρόνο των γεγονότων, στην Γαλλία του ’60, την Νέα Υόρκη του’80 και την Βρετανία στις αρχές της νέας χιλιετίας.

Το cast συμπληρώνουν οι: Hugo Weaving, Jennifer Jason Leigh, Anna Madeley, Allison Williams, Pip Torrens, Jessica Raine, Prasanna Puwanarajah, Holliday Grainger, Indira Varma, Celia Imrie και η Blythe Danner.

Πίσω από την παραγωγή του εγχειρήματος αυτού είναι η Two Cities Television. Το Patrick Melrose πρόκειται να προβληθεί τέλη του 2018 στο Sky Atlantic όσον αφορά την διανομή του στο εξωτερικό, ενώ όσον αφορά την αμερικάνικη προβολή του θα πραγματοποιηθεί στο Showtime. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: