Homeland Season 7: Κυκλοφόρησαν νέες αφίσες και teaser

Μία κατάφωρη αδικία πρέπει οπωσδήποτε να αποκατασταθεί!
08 Ιανουαρίου 2018 18:47
Homeland Season 7: Κυκλοφόρησαν νέες αφίσες και teaser

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκαν στην δημοσιότητα καινούργιες αφίσες και teaser για το Homeland, με τον 7ο κύκλο της  βραβευμένης με Emmy και Χρυσή Σφαίρα σειράς κατασκοπείας να κάνει το ντεμπούτο του στις 11 Φεβρουαρίου. Το εν λόγω σόου αφορμάται από το ισραηλινό τηλεοπτικό πρόγραμμα Prisoners of War του Gideon Raff, ενώ όσον αφορά την διασκευή του στην μικρή οθόνη των Η.Π.Α. αυτήν πραγματοποιήθηκε από τους Alex Gansa και Howard Gordon

Το cast του αστυνομικού αυτού δράματος  εκτός από την Claire Danes (Stardust) και τον Mandy Patinkin (Criminal Minds), συναπαρτίζουν και οι: Elizabeth Marvel, Linus Roache, Maury Sterling, Jake Weber, ενώ προστίθεται ο Morgan Spector (Boardwalk Empire).

Στο πέρας του τελευταίου κύκλου, μετά την δολοφονική απόπειρα έναντι της Προέδρου των Η.Π.Α., Keane (Marvel), αίρεται η εμπιστοσύνη της κυβέρνησης προς τους πράκτορες εσωτερικής ασφάλειας και ακυρώνεται η συμφωνία που είχε γίνει με την Carrie (Danes). Ως εκ τούτου συλλαμβάνονται 200 στελέχη των μυστικών υπηρεσιών, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται και ο Saul Berenson (Patinkin), χωρίς όμως να τους απαγγελθούν κατηγορίες.  Στην φετινή σεζόν, η Carrie έχει απομακρυνθεί οικειοθελώς από τα καθήκοντά της στον Λευκό Οίκο ενώ έχει επιστρέψει στην Ουάσιγκτον για να επαναπροσεγγίσει την αδερφή της, Maggie (Amy Hargreaves) και να  επιχειρήσει από εκεί να διορθώσει την κατάσταση  εξασφαλίζοντας την αποφυλάκιση όλων των συναδέλφων της που βρίσκονται ακόμη υπό κράτηση.

Την παραγωγή του Homeland ανέλαβε η Fox 21 Television Studios για το Showtime. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίστηκαν οι: Chip Johannessen, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Claire Danes, Michael Klick, Ron Nyswaner, Gideon Raff, Avi Nir και ο Ran Telem.

Παρακάτω ακολουθούν οι σχετικές αφίσες και το teaser του Homeland Season 7: