Το Nightflyers του George R.R. Martin θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη

Το sci-fi σόου θα προβληθεί στο Syfy και το Netflix
06 Ιανουαρίου 2018 18:43
Το Nightflyers του George R.R. Martin θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Syfy απέκτησε τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά του Nightflyers, ενός ακόμη μυθιστορήματος του George R.R. Martin, το οποίο όμως απέχει έτη φωτός από την θεματική του Game of Thrones.

Στην εν λόγω διασκευή ο Jeff Buhler (Jacob’s Ladder) θα αναλάβει την επιμέλεια του σεναρίου ενώ θα επωμιστεί και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού δίπλα στον George R.R. Martin και τον Daniel Cerone (The Blacklist) ο οποίος θα ανήκει επίσης στην ομάδα των δημιουργών του ανερχόμενου project. 

Πίσω από την παραγωγή του καινούργιου αυτού εγχειρήματος θα βρίσκονται η Lloyd Ivan Miller Productions, o Robert Jaffe και ο Andrew McCarthy (Orange is the New Black) ο οποίος θα καθίσει εν προκειμένω στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Εντούτοις  το πιλοτικό επεισόδιο αναμένεται να σκηνοθετήσει ο Mike Cahill (I Origin). Στο κομμάτι της παραγωγής θα συμμετέχουν επίσης η Universal Cable Productions και το Netflix, το οποίο διεκδίκησε πρώτο τα δικαιώματα προβολής της σειράς εκτός των Η.Π.Α.

Το όλο concept ακολουθεί την πορεία οκτώ πρωτοπόρων επιστημόνων και ενός ατόμου με ισχυρές τηλεπαθητικές δυνάμεις, οι οποίοι επιχειρούν μία αποστολή στην άκρη του πλανητικού μας συστήματος σε ένα σκάφος εν ονόματι ‘The Nightflyer’, με την ελπίδα να έρθουν σε επαφή με εξωγήινες οντότητες. Ωστόσο, όταν συντελείται μία σειρά από βίαια και τρομακτικά γεγονότα, τα μέλη του πληρώματος αρχίζουν να αμφιβάλλουν ο ένας τον άλλον, ενώ το να επιβιώσουν σε αυτό το ταξίδι αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο πίστευαν.

Το cast θα απαρτίζουν οι: Gretchen Mol (Boardwalk Empire), Eoin Macken (The Night Shift), David Ajala (Fast & Furious 6), Sam Strike (EastEnders), Maya Eshet (Teen Wolf), Angus Sampson (Fargo), Jodie Turner-Smith (The Last Ship) και ο Brían F. O’Byrne (Million Dollar Baby).

Τα γυρίσματα του Nightflyers θα λάβουν χώρα στην Ιρλανδία με την υποστήριξη της κυβέρνησης της χώρας μέσω και του ιρλανδικού Υπουργείου Πολιτισμού.