True Detective: O Stephen Dorff είναι ο τρίτος πρωταγωνιστής της 3ης σεζόν

Πλέον αποτελεί και επίσημα μέλος του cast της 3ης σεζόν
04 Ιανουαρίου 2018 19:57
True Detective: O Stephen Dorff είναι ο τρίτος πρωταγωνιστής της 3ης σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Stephen Dorff θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Mahershala Ali στον τρίτο κύκλο του αστυνομικού δράματος True Detective.

Το διάσημο σόου του HBO εμπλουτίζει το cast της ανερχόμενης σεζόν με καινούργια πρόσωπα. Με τον δεύτερο χρόνο προβολής του να μην γνωρίζει καθόλου επιτυχία, οι παραγωγοί του project θα προσπαθήσουν να ανταποκριθούν στο ύψος του πήχη που έθεσε ο πρώτος κύκλος του True Detective, με τις ασυναγώνιστες ερμηνείες του Matthew McConaughey και του Woody Harrelson.

Η σκοτεινή ανθολογία μυστηρίου συνεχίζεται με τον Mahershala Ali να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο όπως προαναφέρθηκε, και τους Carmen Ejogo και Stephen Dorff να τον πλαισιώνουν.

Ο βασικός άξονας της σειράς εν προκειμένω θα περιστρέφεται γύρω από το Ozarks, όπου ένα ειδεχθές έγκλημα, η εξαφάνιση δύο ανηλίκων, παραμένει ανεξιχνίαστο. Το γεγονός αυτό έχει σημαδέψει ανεξίτηλα τις ζωές των κατοίκων εδώ και τρεις δεκαετίες περίπου. Ο Ali υποδύεται τον επιθεωρητή Wayne Hays, από το βορειοδυτικό Arkansas, ενώ ο Dorff θα ενσαρκώσει έναν τοπικό ντεντέκτιβ  του οποίου η καριέρα επηρεάστηκε καθοριστικά από την εν λόγω υπόθεση. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν τους ενόχους και να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Nic Pizzolatto επωμίζεται καθήκοντα δημιουργού της 3ης σεζόν του True Detective, ενώ θα σκηνοθετήσει και κάποια επεισόδια από κοινού με τον Jeremy Saulnier (Green Room).