Άσχημα μαντάτα για τη Season 4 του Rick and Morty

Ένας εκ των σεναριογράφων αποκαλύπτει πως θα αργήσει πολύ
04 Ιανουαρίου 2018 14:15
Άσχημα μαντάτα για τη Season 4 του Rick and Morty

Τη συμπεριλάβαμε στις καλύτερες σειρές που είδαμε φέτος στους Unboxholics και φαίνεται πως η συνέχεια της θα αργήσει να βγει στον αέρα. Ο λόγος για το Rick and Morty και την άκρως αναμενόμενη πλέον 4η σεζόν του, για την οποία, μέσα από τον σεναριογράφο της σειράς Ryan Ridley, μάθαμε πως θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή. Συγκεκριμένα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο The Detroit Cast ανέφερε την ενδελεχή παραγωγή της σειράς και το πότε θα κάνει ντεμπούτο η 4η σεζόν:

Είμαι σοκαρισμένος που μας παίρνει τόσο καιρό -είχαμε τελειώσει το γράψιμο της Season 3 τον Νοέμβριο του 2016 και βρισκόμαστε 11 μήνες μετά εδώ. Και μετά ξέρω πόσο πολύ παίρνει να γραφτεί η σειρά, χωρίς καν να αναλογιστούμε το animation, οπότε θα ήμουν έκπληκτος αν υπήρχε μια 4η σεζόν στον αέρα πριν το 2019 ή στα τέλη του 2019. 

Επίσης, δεν παρέλειψε να εκφράσει την δική του δυσαρέσκεια και απορία για τον παρατεταμένο χρόνο παραγωγής της σειράς και του πόσο ανεκτικό είναι το ίδιο το κανάλι, Adult Swim:

Πραγματικά το κάνουν με το πάσο τους. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί κανείς -όλες οι πλευρές, ο Dan, ο Justin και το Adult- δεν μαζεύουν τοους εαυτούς τους και να κάνουν γρήγορα τη σειρά. Απλά δεν το αντιλαμβάνομαι. Δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα για μένα. Είμαι σίγουρος ότι έχουν τους λόγους τους.  (Παραφράζοντας μια ατάκα του Morty στη Summer) "Get your shit together, you guys. Get it all together, and put it in a backpack."

Αν και η είδηση για τους fans του Rick and Morty μοιάζει το λιγότερο απογητευτική δεν είναι και εντελώς απρόσμενο, μιας και η 2η με την 3η σεζόν είχαν σχεδόν δύο χρόνια διαφορά. Το ίδιο μάλλον θα συμβεί και με το Rick and Morty Season 4 που θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2019.