Χ-Files: Η 11η σεζόν θα είναι οριστικά η τελευταία της Gillian Anderson

Η Dana Scully αποσύρεται!
02 Ιανουαρίου 2018 19:06
Χ-Files: Η 11η σεζόν θα είναι οριστικά η τελευταία της Gillian Anderson

Η γνώμη της Gillian Anderson για την απόσυρση της από το θρυλικό The X-Files φαίνεται πως είναι οριστική και η ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Dana Scully θα διανύσει φέτος την τελευταία της σεζόν. Όπως επαναδιατύπωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο TV Insider, αναφέρθηκε και πάλι στα οριστικά σχέδια της αλλά και την έκπληξη του κόσμου σχετικά με την ανακοίνωση της: 

Είπα από την αρχή πως εδώ είναι το τέλος για μένα. Ήμουν έκπληκτη από τις σοκαρισμένες αντιδράσεις του κόσμου στην ανακοίνωση μου...επειδή αρχικά είχα αντιληφθεί πως θα ήταν για μία σεζόν. 

Την πρώτη αναφορά περί απόσυρσης της Scully από τη σειρά έκανε στην περασμένη NYCC όταν και είχε ξεκινήσει η προώθηση της 11ης σεζόν. Γεγονός, το οποίο δεν άρεσε σαφώς στους ιθύνοντες του καναλιού FOX, που δεν ήθελε να διαφημίσει τη Season 11 ως την τελευταία παράσταση της Anderson, οπότε και ήθελε το κλίμα να είναι ααναποφάσιστο και θολό για το μέλλον. Αν και ο δημιουργός Chris Carter έχει δηλώσει πως το show μπορεί να συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμη, η Season 12 δεν είναι κάτι δεδομένο. Βέβαια, μπορεί να υπάρξει μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση από το κανάλι για μια ακόμη σεζόν για αυτό και ο ίδιος του είπε: 

"Υπάρχουν πολλές ακόμη X-Files ιστορίες για να διηγηθούμε. Το έαν θα τις διηγηθούμε είναι ένα ερώτημα. Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω."

Το X-Files Season 11 θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στο FOX.