Το Syfy ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του Krypton

Η νέα τηλεοπτική αφήγηση της προϊστορίας του Superman καταφτάνει
31 Δεκεμβρίου 2017 08:48
Το Syfy ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του Krypton

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η ανερχόμενη action σειρά της DC με τίτλο Krypton πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 21 Μαρτίου του 2018, όπως πρόσφατα ανακοίνωσε και το γνωστό δίκτυο, Syfy.

Το εν λόγω σόου βασίζεται στους χαρακτήρες της DC έτσι όπως τους εμπνεύστηκαν ο Jerry Siegel και ο Joe Shuster, ενώ η πλοκή θα διαδραματίζεται δύο γενιές πριν τον αφανισμό του θρυλικού πλανήτη, γενέτειρας του Superman. Εστιάζει στον παππού (Cameron Cuffe) του διάσημου υπερήρωα, ο οποίος συνιστούσε τον αρχηγό του Οίκου των El, που οδηγήθηκε στην εξορία και αμαυρώθηκε η υπόληψή του. Πασχίζει λοιπόν, να αποκαταστήσει το κύρος της οικογένειάς του και να προστατέψει τον κόσμο του από την επικείμενη καταστροφή που πλησιάζει.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Elliot Cowan, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Wallis Day, Aaron Pierre, Shaun Sipos και ο Ian McElhinney.

Τις διαδικασίες της εξωτερικής παραγωγής του Krypton συντονίζουν η Warner Horizon Scripted Television και η Phantom Four του David S. Goyer. Ανάλογα καθήκοντα επωμίζονται ο David S. Goyer (Man of Steel, Batman Vs Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight I, II, III) και ο Cameron Welsh(Ash vs Evil Dead).