Το πρώτο teaser του Stargate: Origins σας μεταφέρει σε άλλη διάσταση

Ορίστηκε η επίσημη ημερομηνία διανομής του
21 Δεκεμβρίου 2017 15:57
Το πρώτο teaser του Stargate: Origins σας μεταφέρει σε άλλη διάσταση

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το Stargate: Origins, την prequel σειρά που θα εξερευνήσει ένα νέο κεφάλαιο όσον αφορά την περιπέτεια της Catherine Langford.

Την σκηνοθεσία του εν λόγω σόου φαντασίας υπογράφει η Mercedes Bryce Morgan ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Mark Ilvedson και Justin Michael Terry. Η πλοκή του θα αναπτυχθεί σε δέκα επεισόδια και το ντεμπούτο του πρόκειται πραγματοποιηθεί online στις Η.Π.Α., στις 15 Φεβρουαρίου του 2018 μέσω της streaming υπηρεσίας του MGM.

Το Stargate: Origins θα μας αφηγηθεί την προϊστορία για τις πύλες που επιτρέπουν ταξίδια στον χωροχρόνο. Η νεαρή Catherine ξεκινάει μία απροσδόκητη και απίστευτη περιπλάνηση στον χρόνο για να ξεδιαλύνει το μυστήριο που περιβάλλει το Stargate ώστε να σώσει την Γη από την καταστροφική προέλαση σκοτεινών δυνάμεων.

Η Ellie Gall ηγείται του cast του τηλεοπτικού αυτού project, υποδυόμενη την πρωταγωνιστική μορφή που ενσάρκωσε η Elizabeth Hoffman στο πρωτότυπο Stargate SG-1. Ο Connor Trinneer του Stargate: Atlantis θα επιστρέψει επίσης στο franchise, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά τον ρόλο του καθηγητή Paul Langford, του άνδρα του οποίου η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως την πύλη ‘stargate’ το 1929.

Τους παραπάνω ηθοποιούς πλαισιώνουν οι: Salome Azizi, Philip Alexander, Michelle Jubilee Gonzalez, Daniel Rashid, Sarah Navratil, Shvan Aladdin, Tonatiuh Elizarraraz, Derek Chariton, Justin Michael Terry, Lincoln Werner Hoppe, και ο Aylam Orian.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer του Stargate: Origins: