Η 2η σεζόν του Dark πήρε το πράσινο φως από το Netflix

Η σκοτεινή αυτή ιστορία δεν τελειώνει εδώ!
21 Δεκεμβρίου 2017 15:24
Η 2η σεζόν του Dark πήρε το πράσινο φως από το Netflix

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ανανεώθηκε για 2η σεζόν η γερμανικής προέλευσης παραγωγή με τίτλο Dark, η οποία θα συνεχίσει να προβάλλεται στο Netflix.

Το εν λόγω σκοτεινό δράμα μυστηρίου των Baran bo Odar και Jantje Friese, έχει βρει θερμή υποδοχή όχι μόνο από την Γερμανία αλλά και όσον αφορά το κοινό άλλων χωρών όπως Η.Π.Α., Βραζιλία, Ιταλία, Τουρκία, Ισπανία, Γαλλία και Ελλάδα. Οι δημιουργοί δήλωσαν χαρακτηριστικά για την ανανέωση του όλου project και την ακροαματικότητα που σημειώνει:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την ανταπόκριση στο ‘Dark’ και είμαστε ενθουσιασμένοι που η ιστορία μας ήταν επιτυχημένη με ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Οι θεατές έχουν γοητευτεί από τα μυστικά των πρωταγωνιστών μας και έχουν βρει ικανοποίηση στο να ξετυλίγουν τους διάφορους γρίφους που παρουσιάζει η ιστορία. Το να γνωρίζουμε ότι τώρα θα ξεκινήσουμε το επόμενο ταξίδι μας είναι, για εμάς τους δημιουργούς, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Και οι οπαδοί μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι έχουμε πολλές εκπλήξεις φυλαγμένες για τη δεύτερη σεζόν του ‘Dark’».

Ο Kelly Luegenbiehl, Αντιπρόεδρος  Διεθνών Πρωτότυπων Παραγωγών του Netflix, υπογράμμισε με την σειρά του:

«Όταν πρωτοακούσαμε για το ‘Dark,’ συνειδητοποιήσαμε από πολύ νωρίς ότι δεν είχαμε ξαναδεί κανένα τέτοιο παρόμοιο σόου πιο πριν — στην Γερμανία ή και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Το ‘Dark’ αποτελεί την απόδειξη ότι μία υπέροχη αφήγηση ξεπερνά τη γεωγραφία. Είμαστε συνεπαρμένοι που τα μέλη μας σε ολόκληρη την υφήλιο γοητεύονται από τον μυστηριώδη κόσμο του Winden και τώρα θα είναι σε θέση να συνεχίσουν να βλέπουν πώς ξεδιπλώνεται η ιστορία ».

Η ιδιαίτερη τηλεοπτική μυθοπλασία του Dark συνιστά ένα υβρίδιο μυστηρίου και υπερφυσικής θεματολογίας, που με το ξεχωριστό του ύφος και την πλοκή του έχει σαγηνεύσει  πλήθος θεατών και όχι άδικα.

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα επεισόδια του 1ου κύκλου του Dark στην streaming υπηρεσία του Netflix.