Η Erin Moriarty είναι πια επίσημο μέλος του cast του The Boys

Θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Starlight
19 Δεκεμβρίου 2017 19:48
Η Erin Moriarty είναι πια επίσημο μέλος του cast του The Boys

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Erin Moriarty υπέγραψε για την συμμετοχή της στην ανερχόμενη τηλεοπτική διασκευή της σειράς comic The Boys την οποία χρηματοδοτεί το Amazon.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώνουν και πρόσθετες αναφορές από το Deadline, η Erin Moriarty (Kings of Summer, True Detective, Red Widow) θα υποδυθεί την Annie January, δηλαδή την Starlight, οι υπερδυνάμεις της οποίας περιλαμβάνουν την ικανότητα του να ίπταται, να εκπέμπει εκτυφλωτικό φως και την δυνατότητα της γρήγορης αυτοίασης.

Η Starlight είναι μία νεαρή και αισιόδοξη ηρωίδα  η οποία στρατολογείται από την ομάδα που αποκαλείται ‘The Seven’, τα μέλη της οποίας μελετούν την συμπεριφορά και τα χαρίσματα ατόμων που είναι προικισμένα με υπεράνθρωπες δυνάμεις. Η εν λόγω φιγούρα τείνει να εξιδανικεύσει στο μυαλό της το παραπάνω γκρουπ, μέχρι που ανακαλύπτει ότι όλοι τους που παρεκκλίνουν από το κανονικό,  την έχουν προσλάβει μόνο και μόνο για να την κάνουν να αισθανθεί αμήχανα και να διασκεδάσουν εις βάρος της.

Πίσω από την παραγωγή του The Boys θα βρίσκεται και η Sony Pictures Television Studios ενώ δημιουργοί του θα είναι ο σεναριογράφος του Supernatural, Eric Kripke, καθώς και οι σκηνοθέτες Evan Goldberg και Seth Rogen. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού του σόου θα ασκήσουν οι: Kripke, Goldberg, Rogen, Neal H. Moritz (Prison Break), Ori Marmur (Preacher),  Pavun Shetty (New Girl), James Weaver (Preacher) και οι εμπνευστές του comic, ο συγγραφέας Garth Ennis και ο εικονογράφος  Darick Robertson.

Η πρεμιέρα του The Boys έχει δρομολογηθεί να γίνει μέσα στο 2019 με τον πρώτο κύκλο να απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια συνολικά.