Homeland Season 7: Η Carrie και η Αμερική σε ελεύθερη πτώση στο επίσημο trailer

Ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας
13 Δεκεμβρίου 2017 17:05
Homeland Season 7: Η Carrie και η Αμερική σε ελεύθερη πτώση στο επίσημο trailer

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκε καινούργιο trailer για το Homeland  ενώ το Showtime ανακοίνωσε ότι ο 7ος κύκλος του εν λόγω βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα δράματος κατασκοπείας, θα ξεκινήσει στις 11 Φεβρουαρίου στις 21:00 μ.μ. Το Homeland αναπτύχθηκε για την αμερικανική τηλεόραση από τους Alex Gansa και Howard Gordon, ενώ βασίζεται στην ισραηλινή τηλεοπτική μυθοπλασία Prisoners of War του Gideon Raff.

Το cast του επιτυχημένου σόου πέρα από την Claire Danes (Stardust) και τον Mandy Patinkin (Criminal Minds), συμπληρώνουν οι: Elizabeth Marvel, Linus Roache, Maury Sterling, Jake Weber, ενώ προστίθεται ο Morgan Spector (Boardwalk Empire).

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, μετά την δολοφονική επίθεση έναντι της Προέδρου των Η.Π.Α., Keane (Marvel),  η πλανητάρχης αναιρεί την υπόσχεσή της προς την Carrie (Danes) προσάγοντας 200 μέλη των μυστικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου και του Saul Berenson (Patinkin), χωρίς όμως να τους απαγγέλλει κατηγορίες. Φέτος, η σειρά βρίσκει την Carrie να εγκαταλείπει την δουλειά της στον Λευκό Οίκο και να γυρίζει στην Ουάσιγκτον για να ζήσει με την αδερφή της, την Maggie (Amy Hargreaves) απ’ όπου θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τα πράγματα  και να διασφαλίσει την απελευθέρωση όλων των πρακτόρων που συνελήφθησαν.

Αυτήν την περίοδο, τα γυρίσματα του Homeland πραγματοποιούνται στο Richmond, της Virginia. Πίσω από την παραγωγή του όλου project βρίσκεται η Fox 21 Television Studios για το Showtime. Ως εξωτερικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν οι: Chip Johannessen, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Claire Danes, Michael Klick, Ron Nyswaner, Gideon Raff, Avi Nir και ο Ran Telem. 

Δείτε το επίσημο trailer του Homeland Season 7