Βγήκαν νέες φωτογραφίες και trailer για το The Terror του AMC

Μία ιστορική περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει στα ανοιχτά του ωκεανού
11 Δεκεμβρίου 2017 14:26
Βγήκαν νέες φωτογραφίες και trailer για το The Terror του AMC

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την μίνι σειρά εποχής του AMC με τίτλο The Terror η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου του 2018.

Το εν λόγω σόου θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, ενώ αφορμάται από το μυθιστόρημα του Dan Simmons το οποίο περιστρέφεται γύρω από τα πραγματικά γεγονότα μίας αποστολής του Βασιλικού Ναυτικού που προσπάθησε το 1840 να μεταβεί στο Νοτιοδυτικό Πέρασμα. Τα πληρώματα από τα πλοία HMS Erebus και HMS Terror αντίστοιχα , που πραγματοποίησαν ένα πολύ δύσκολο ταξίδι ήρθαν αντιμέτωπα με ακραία καιρικά φαινόμενα πλησιάζοντας στην παγωμένη ζώνη της Αρκτικής. Τα ίχνη των δύο καραβιών χάθηκαν ξαφνικά. Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί τίποτε από τα σκαριά των πλεούμενων.

Την σκηνοθεσία της τηλεοπτικής αυτής διασκευής υπογράφει ο Ridley Scott. Στο The Terror κεντρικό ρόλο αναλαμβάνουν οι  Jared Harris (The Crown), Tobias Menzies (Outlander),  Ciaran Hinds (Game of Thrones), Paul Ready (Cuffs), Adam Nagaitis (Suffragette), Nive Nielsen (The New World), Ian Hart (Neverland) και ο Trystan Gravelle (Mr. Selfridge).  Καθήκοντα παραγωγού επωμίστηκε ο Scott Free, με την συμβολή και των Emjag Productions, Entertainment 360 και της AMC Studios.

Πίσω από την εξωτερική παραγωγή του δράματος βρίσκονται οι David Kajganich και Soo Hugh οι οποίοι δήλωσαν χαρακτηριστικά για το project:

"Το The Terror αποδίδει τον σπάνιο συνδυασμό μίας συναρπαστικής ιστορίας, περίπλοκων χαρακτήρων με τις αδυναμίες τους, το άσβεστο ανθρώπινο πνεύμα, την φρίκη και την υπόσχεση ενός αχαρτογράφητου κόσμου. Ανυπομονούμε να φέρουμε τους θεατές σε αυτόν τον κόσμο τον Μάρτιο!".

Τα γυρίσματα του The Terror έγιναν στην Βουδαπέστη και στην Ουγγαρία. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα καθώς και φωτογραφικό υλικό της σειράς: