Βγήκε νέο trailer για την τηλεοπτική μεταφορά του Howards End

Η Hayley Atwell αναζητάει το νόημα της ζωής σε ένα δράμα εποχής
08 Δεκεμβρίου 2017 19:37
Βγήκε νέο trailer για την τηλεοπτική μεταφορά του Howards End

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την μίνι σειρά εποχής του BBC One, με τίτλο Howards End.

Όσοι δηλώνουν αθεράπευτα ρομαντικοί και λάτρεις του αντίστοιχου είδους αγγλικής λογοτεχνίας, θα έχουν την ευκαιρία φέτος να παρακολουθήσουν στην μικρή οθόνη το Howards End , δηλαδή την διασκευή του ομώνυμου κλασικού μυθιστορήματος του E.M. Forster.

Το σενάριο υπογράφει εν προκειμένω ο Kenneth Lonergan (You Can Count On Me, Manchester By The Sea) ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται η βραβευμένη με BAFTA, Hettie Macdonald (White Girl, Fortitude).

Ο κεντρικός άξονας της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από δύο αδερφές, την Margaret (Hayley Atwell) και την Helen Schlegel (Philippa Coulthard), οι οποίες ζουν μαζί με τον αδερφό τους, Tibby (Alex Lawther) στο Λονδίνο. Μετά τον θάνατο των γονιών τους και παρά την εισβολική συμπεριφορά της θείας τους, οι νεαρές κοπέλες αποδεικνύονται πολύ ανεξάρτητες και αντισυμβατικές με το πνεύμα των καιρών τους. Μετά την γνωριμία τους με την εύπορη και συντηρητική οικογένεια των Wilcox οι ηρωίδες αρχίζουν να δένονται περισσότερο με τα μέλη της μέσα από μία σειρά καθοριστικών γεγονότων που θα τους διδάξουν τι αξίζει περισσότερο στην ζωή.

Το cast συμπληρώνουν οι: Julia Ormond, Matthew Macfadyen, Joseph Quinn και η Rosalind Eleazar.

Η πρεμιέρα του Howards End έχει δρομολογηθεί για τον Απρίλιο του 2018 στην Αμερική, ενώ την περασμένη εβδομάδα ολοκλήρωσε την προβολή του στο BBC. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: