Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Westworld αναστέλλονται

Λόγω πυρκαγιών στην Καλιφόρνια η παραγωγή παγώνει
06 Δεκεμβρίου 2017 18:56
Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Westworld αναστέλλονται

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση ότι τα γυρίσματα του 2ου κύκλου του Westworld διακόπτονται προσωρινά εξαιτίας πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στην Καλιφόρνια.

Η παραγωγή της νέας σεζόν του εν λόγω sci-fi δράματος του HBO είχε σταματήσει ξανά εξαιτίας του τραυματισμού ενός μέλους του cast, κάτι που όπως φαίνεται συμβαίνει για ακόμη μία φορά μόνο που εν προκειμένω τίθεται θέμα προστασίας της σωματικής ακεραιότητας των συντελεστών της σειράς.

Λήφθηκε λοιπόν, ως προληπτικό μέτρο η παραπάνω απόφαση ώστε να μην ρισκάρει κανείς την ασφάλειά του και να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το όποιο ενδεχόμενο κινδύνου. Οι τοποθεσίες στις οποίες πραγματοποιούνται πολλά από τα γυρίσματα είναι φυσικοί χώροι όπως αυτοί των: Castle Valley, Utah, Simi Valley, και Καλιφόρνια. Οπότε αξιοποιείται το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Βεβαίως, το τρέχον διάστημα στην Καλιφόρνια πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι ώστε να έχουν εκκενωθεί οικισμοί καθώς η πυρκαγιά εξαπλώνεται ολοένα και περισσότερο. Τρεις ξεχωριστές εστίες φωτιάς καίνε κατά μήκος του νότιου τμήματος της πολιτείας, οπότε το τηλεοπτικό δίκτυο αναστέλλει μέχρι νεοτέρας την διεξαγωγή των διαδικασιών παραγωγής έως ότου η κατάσταση τεθεί και πάλι υπό έλεγχο.

Μάλιστα και εκπρόσωπος του σόου προέβη σε σχετική ανακοίνωση επ’ αυτού: «Εξαιτίας των κοντινών πυρκαγιών, το ‘Westworld’ σταμάτησε νωρίτερα σήμερα την παραγωγή όμως, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν όσο το δυνατόν συντομότερα».

Η επιτυχημένη αυτή μυθοπλασία επιστημονικής φαντασίας του Jonathan Nolan και της Lisa Joy έχει συγκεντρώσει το δικό της κοινό ένθερμων fans και όχι άδικα. Οι θεατές ελπίζουν να μην αργήσει πολύ η στιγμή που θα δουν το Westworld να επιστρέφει στους δέκτες τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αν όλα πάνε καλά, το Westworld Season 2 θα βγει στις οθόνες μας την άνοιξη του 2018.