Wayward Sisters: Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από το spin-off του Supernatural

«Carry on my ‘Wayward Sisters’» στα χνάρια των Winchesters!
05 Δεκεμβρίου 2017 17:45
Wayward Sisters: Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από το spin-off του Supernatural

Tο Entertainment Weekly έθεσε στην δημοσιότητα αποκλειστικές φωτογραφίες από το Wayward Sisters, που θα αποτελέσει το επερχόμενο spin-off του Supernatural.

Αν και είχε ξαναγίνει στο παρελθόν παρόμοια απόπειρα spin-off, όπως το Bloodlines που δεν γνώρισε ανάλογη επιτυχία όπως η ιστορία των αδερφών Winchesters, εντούτοις το CW έδειξε αποφασισμένο να μην τα παρατήσει. Έτσι, έβαλε μπρος για μία ακόμη sci fi μυθοπλασία αντίστοιχης θεματικής με το Supernatural.

Χαρακτήρες που μας συστήθηκαν σε προηγούμενες σεζόν του παραπάνω franchise θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, αυτή την φορά στο Wayward Sisters. Οι γυναικείες μορφές που συνάντησαν στον δρόμο τους ο Sam και ο Dean και με τις οποίες δεν έπαψαν ποτέ να συνεργάζονται όσον αφορά το κυνήγι υπερφυσικών πλασμάτων, είναι η φίλτατη ντετέκτιβ Jody Mills (Kim Rhodes) και η εξίσου συμπαθής αστυνόμος Donna Hanscum (Briana Buckmaster). Οι δύο αυτές κυρίες που αποτελούν κάτι σαν μητρική φιγούρα για τους Winchesters, πλέον συνεργάζονται  μαζί όσον αφορά την εξολόθρευση τεράτων και άλλων επικίνδυνων οντοτήτων, προσπαθώντας παράλληλα να προστατέψουν τα κορίτσια που έχουν πάρει υπό την προστασία τους, αλλά και απλούς πολίτες που δέχθηκαν επίσης επιθέσεις από μοχθηρές μεταφυσικές υπάρξεις.

Ο Sam και ο Dean όπως δείχνουν τα σχετικά στιγμιότυπα που βγήκαν πρόσφατα, στέκονται στο πλευρό των δύο γυναικών και των δεσποινίδων που οι ίδιες μεγαλώνουν με την ανατροφή των κυνηγών.

Οπωσδήποτε κανένας δεν γίνεται να προδικάσει το αποτέλεσμα του όλου project. Ωστόσο, οι πιστοί ακόλουθοι του Supernatural που διανύει ακάθεκτο και την 13η πια σεζόν, εξωτερικεύουν το ενδιαφέρον τους για το concept του Wayward Sisters και αναμένουν την άφιξή του στην μικρή οθόνη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε: