Altered Carbon: Πρώτη ματιά στο "Blade Runner" του Netflix

O Joel Kinnaman αναγεννιέται για να λύσει έναν φόνο
04 Δεκεμβρίου 2017 15:43
Altered Carbon: Πρώτη ματιά στο

Μετά από μερικές teaser gif εικόνες, το Netflix παρουσίασε και επίσημα το Altered Carbon, που αποτελεί την πιο ακριβή sci-fi παραγωγή του στην ιστορία, με budget που φτάνει αυτό του Game of Thrones ανά επεισόδιο. Στο πρώτο κανονικό trailer, πρωταγωνιστεί ο Joel Kinnaman (House of Cards), ως ο Takeshi Kovacs, ένας επιζήσαντας στρατιώτης μιας διαγαλαξιακής ομάδας πολεμιστών που ηττήθηκαν σε μια επανάσταση ενάντια στην Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η ποινή του ήταν να παγώσουν το μυαλό του για αιώνες, έως ότου ο Laurens Bancroft, ένας πάμπλουτος άνδρας του δίνει τη δυνατότητα να ζήσει ξανά. Κοινώς να αναστηθεί -μιας και 300 χρόνια στο μέλλον όπου εξελίσσεται η σειρά- οι άνθρωποι, ή μάλλον οι πλούσιοι μόνο, μπορούν να μεταφέρουν τη συνείδηση τους σε άλλα σώματα και να ζουν για πάντα. Ως αντάλλαγμα ο Kovacs θα πρέπει να λύσει έναν φόνο... αυτόν του ίδιου του Bancroft. 

Σε έναν κόσμο όπου η ανθρωπότητα μπορεί να ψηφιοποιήσει την συνείδηση της, όπου τα ανθρώπινα σώματα είναι ανταλλάξιμα και ο θάνατος δεν είναι πλέον μόνιμος. Η σεναριογράφος-παραγωγός των Alita: Battle Angel και Shutter Island, Laeta Kalogridis, μαζί με τον Miguel Sapochnik (σκηνοθέτη του Game of Thrones) μεταφέρουν στη μικρή οθόνη το cyberpunk μυθιστόρημα του Richard K. Morgan. 

Το Altered Carbon θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 2 Φεβρουαρίου του 2018 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer.