Το πρώτο teaser του Altered Carbon υπόσχεται να φέρει την αθανασία

Η πιο ακριβή σειρά του Netflix τα βάζει με το αιώνιο αναπόφευκτο
03 Δεκεμβρίου 2017 15:13
Το πρώτο teaser του Altered Carbon υπόσχεται να φέρει την αθανασία

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του Altered Carbon, του ανερχόμενου sci fi σόου του Netflix που θα αποτελέσει ίσως την πιο ακριβοπληρωμένη παραγωγή του για το 2018.

Το τηλεοπτικό αυτό project με την cyberpunk και φουτουριστική αισθητική αφορμάται από το ομώνυμο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Richard Morgan το οποίο δημοσιεύτηκε το 2002. Στο μακρινό μέλλον της ανθρωπότητας λοιπόν, υποτίθεται ότι έχει βρεθεί το ‘αντίδοτο’ στον θάνατο.  Βέβαια το προνόμιο της πρόσβασης σε αυτό το έχουν λίγοι και συγκεκριμένα όσοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν όσα χρειάζεται  ώστε να παραμείνουν εν ζωή. Οι πλούσιοι λοιπόν, έχουν την δυνατότητα μέσω της εταιρίας Psychasec να γευτούν την αιωνιότητα και να περάσουν από την φθορά στην αφθαρσία, κλωνοποιώντας τα σώματά τους στα οποία και είναι εφικτό πια μέσω μίας επαναστατικής τεχνολογίας να μεταφερθεί η ανθρώπινη συνείδηση. Η νεότητα και η άψογη φύση των ‘ζωντανών αυτών προϊόντων’  επιτυγχάνεται χάρη στις νέες τους versions που καθίστανται ακόμη πιο ελκυστικές από το πρωτότυπο μέσω της διοχέτευσης υπέρ-ορμονών στον οργανισμό των εν λόγω αντιγράφων. Ό,τι παύει να λειτουργεί όπως πρέπει απλά αντικαθίσταται.

Στο Altered Carbon θα πρωταγωνιστήσει ο Joel Kinnaman -που τον γνωρίσαμε στο House of Cards- ως ένας πρώην στρατιώτης των Ηνωμένων Εθνών με το όνομα Takeshi Kovacs, ο οποίος ξυπνάει μέσα στο σώμα ενός αστυνομικού που ερευνά μία υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Το σενάριο υπογράφει η Laeta Kalogridis, το ταλέντο της οποίας αναγνωρίστηκε και ευρέως μέσω της εξαιρετικής δουλειάς της στο Shutter Island, με το πιλοτικό επεισόδιο της ιδιαίτερης αυτής μυθοπλασίας να σκηνοθετείται από τον Miguel Sapochnik του Game of Thrones.

Το εκάστοτε επεισόδιο για το πολυδάπανο και φιλόδοξο αυτό εγχείρημα της μικρής οθόνης υπολογίζεται ότι θα στοιχίζει περίπου $7 εκατομμύρια, πλησιάζοντας πολύ κοντά στο κόστος παραγωγής του Game of Thrones. Παρακάτω ακολουθεί το πρώτο teaser: