Το Mindhunter ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

Οι Agents Holden και Tench θα ασχοληθούν με περισσότερους serial killers
01 Δεκεμβρίου 2017 17:43
Το Mindhunter ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

Ετοιμαστείτε για περισσότερα... κυνήγια μυαλών καθώς το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση του Mindhunter για δεύτερη σεζόν. Μετά την πρεμιέρα της σειράς που επιμελήθηκε ο David Fincher, τα σχόλια ήταν άκρως θετικά για το νέο του δημιούργημα στην μικρή οθόνη μετά το House of Cards πάλι για λογαριασμό του Netflix και όλοι περίμεναν την ανακοίνωση των νέων επεισοδίων.

Η σειρά βασίζεται στο σενάριο του Joe Penhall, όπου εξιστορεί τις πρώτες μέρες του Criminal Profiling Unit του FBI. Εκεί όπου με πρωταγωνιστές του Jonathan Groff και Holt McCallany ως Agent Holden και Tench αντίστοιχα, βλέπουμε το δίδυμο των πρακτόρων να παίρνει συνεντεύξεις από διάφορους serial killers, ώστε να καταλάβουν πως σκέφτονται. Στην πορεία ζητούν τη βοήθεια μιας διακεκριμένης ψυχολόγου, που την υποδύεται η Anna Torv του Fringe, ώστε να τους βοηθήσει στην πρωτόγνωρη έρευνα τους, όμως αρχίζουν και αυτοί να χάνουν τους εαυτούς τους όσο εμβαθύνουν. 

Ο Fincher σκηνοθέτησε τέσσερα από τα δέκα συνολικά επεισόδια της πρώτης σεζόν και εκτέλεσε χρέη παραγωγού, σε μια σειρά που φέρνει αρκετά στο στυλ των Seven και του Zodiac. Ήδη το σενάριο του 2ου κύκλου βρίσκεται ήδη σε παραγωγή και τα γυρίσματα της θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο έτος.

Ακόμη δεν έχει υπάρξει ημερομηνία πρεμιέρας για το Mindhunter Season 2