Good Omens: Η πρώτη φωτογραφία του Jon Hamm ως Αρχάγγελος Γαβριήλ

Η νέα sci-fi σειρά του Amazon ζωντανεύει το μυθιστόρημα του Neil Gaiman
01 Δεκεμβρίου 2017 17:05
Good Omens: Η πρώτη φωτογραφία του Jon Hamm ως Αρχάγγελος Γαβριήλ

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon κυκλοφόρησε από το Amazon το πρώτο στιγμιότυπο, όπου ο Jon Hamm απαθανατίζεται ως ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στην ανερχόμενη σειρά επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Good Omens.

Ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός Jon Hamm (Mad Men, Baby Driver, Bridesmaids) θα ζωντανέψει τον παραπάνω χαρακτήρα έτσι όπως περιγράφεται μέσα στο ομώνυμο βιβλίο του Neil Gaiman. Το σόου το οποίο ανέλαβε να μεταφέρει στην μικρή οθόνη το BBC Studios θα απαρτίζεται από έξι επεισόδια. Ήδη τα γυρίσματα του έχουν ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και πρόκειται να προβληθεί παγκοσμίως στην υπηρεσία Amazon Prime Video το 2019, πριν δηλαδή ακόμη κάνει το ντεμπούτο του και στο κανάλι BBC Two.

Ο Jon Hamm δήλωσε χαρακτηριστικά για τον ήρωα που ερμηνεύει: “Διάβασα το ‘Good Omens’ περίπου είκοσι χρόνια πριν. Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο αστεία και ωραία βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ. Προφανώς δεν είχε διασκευαστεί ποτέ. Πριν δύο μήνες ο Neil μου έστειλε το σενάριο, και ήξερα ότι πρέπει να συμμετέχω σε αυτό”.

Με την σειρά του ο Neil Gaiman που είναι και δημιουργός του τηλεοπτικού Good Omens  πρόσθεσε: “Ο Gabriel είναι όλα αυτά που ο Aziraphale δεν είναι: είναι ψηλός, εμφανίσιμος, χαρισματικός και άψογα ντυμένος. Ήμασταν τυχεροί που ο Jon Hamm ήταν διαθέσιμος, δεδομένου και του ότι είναι ήδη όλα αυτά τα πράγματα χωρίς καν να χρειαστεί να προσποιείται. Ήμασταν ακόμη πιο τυχεροί που είναι fan των βιβλίων και ένας αξιόλογος ηθοποιός”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη φωτογραφική λήψη που απεικονίζει τον Jon Hamm ως Αρχάγγελλο Γαβριήλ.