The Alienist: Το νέο trailer φέρνει ένα ανθρωποκυνηγητό δίχως προηγούμενο

Ένας σατανικά έξυπνος δολοφόνος αφήνει την φρίκη στο διάβα του
01 Δεκεμβρίου 2017 16:33
The Alienist: Το νέο trailer φέρνει ένα ανθρωποκυνηγητό δίχως προηγούμενο

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το The Alienist, το ανερχόμενο ατμοσφαιρικό αστυνομικό δράμα του TNT  το οποίο θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Ο Cary Fukunaga (True Detective) διασκευάζει το ομώνυμο μυθιστόρημα του Caleb Carr, με τον Jakob Verbruggen (Black Mirror) ο οποίος τίθεται ως επικεφαλής της σκηνοθεσίας της μίνι αυτής σειράς.

Η εν λόγω τηλεοπτική μυθοπλασία όσον αφορά τον χρόνο της πλοκής της θα αναπτύσσεται στο 1896 στην Νέα Υόρκη, και θα αφορά την κατ’ εξακολούθηση διάπραξη ανεξιχνίαστων εγκλημάτων στα οποία τραγικό θάνατο βρίσκουν εκδιδόμενοι νεαροί. Για την επίλυση της υπόθεσης, αποφασίζουν να επιληφθούν από κοινού της κατάστασης ένας επιστήμονας της εγκληματολογικής ψυχολογίας, ένας δημοσιογράφος και μία αστυνομικός. Η ιδιότυπη αυτή ομάδα θα περάσει διά πυρός και σιδήρου προκειμένου να βρει τον σκληροπυρηνικό δράστη ο οποίος γνωρίζει καλά πώς να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές και να εμπαίζει προκλητικά το γράμμα του Νόμου.

Στο όλο concept  συμμετέχουν σε κεντρικούς ρόλους ο Daniel Bruhl, ο Luke Evans και η Dakota Fanning, ενώ τους πλαισιώνουν οι Brian Geraghty, Douglas Smith, Matthew Shear και Q’orianka Kilcher.

Το The Alienist θα κάνει το ντεμπούτο του στις 22 Ιανουαρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το τελευταίο trailer: