The Last Post: Νέο trailer και ημερομηνία προβολής για τις ΗΠΑ

Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στο Amazon στις 22 Δεκεμβρίου
28 Νοεμβρίου 2017 15:40
The Last Post: Νέο trailer και ημερομηνία προβολής για τις ΗΠΑ

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το δράμα εποχής με τίτλο The Last Post, και τα έξι επεισόδια του οποίου πρόκειται να βγουν στο Amazon, Παρασκευή στις 22 Δεκεμβρίου του 2017.

Δημιουργός της  μίνι αυτής σειράς είναι ο βραβευμένος με BAFTA, Peter Moffat (The Night Of). Την σκηνοθεσία υπογράφει ο  Jonny Campbell (The Casual Vacancy) και η Miranda Bowen (Women In Love) ενώ η διανομή θα γίνει από το BBC Worldwide Americas.

Το cast απαρτίζουν οι: Jessica Raine (Call The Midwife), Jessie Buckley (War and Peace), Jeremy Neumark Jones (Denial), Amanda Drew (Broadchurch), Ben Miles (Coupling, RSC’s Wolf Hall), και ο Stephen Campbell Moore (History Boys, The Go-Between).

Το The Last Post τοποθετείται χρονικά στα μέσα της δεκαετίας του '60, κατά τη διάρκεια της κοινωνικής και πολιτικής αναταραχής, στη ζέστη του Aden, της Υεμένης, και επικεντρώνεται στη ζωή των ανδρών μιας μονάδας της βασιλικής αστυνομικής δύναμης και των οικογενειών τους. Οι αξιωματικοί αυτοί καλούνταν τότε να είναι σε διαρκή εγρήγορση για παν ενδεχόμενο όσον αφορά την ασφάλεια των ηγετών τους και το συνακόλουθο καθήκον τους προς την πατρίδα, αλλά έπρεπε παράλληλα να ανταπεξέλθουν και στις προκλήσεις της ιδιωτικής τους ζωής.

Το συγκεκριμένο σόου εποχής αποτελεί συμπαραγωγή της αμερικανικής Bonafide Films και του The Forge Entertainment του BBC One στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως εξωτερικοί παραγωγοί ανέλαβαν οι Margery Bone, Elwen Rowlands, George Faber, Mark Pybus και ο Matthew Read. Να σημειώσουμε πως η σειρά έχει κάνει ήδη την πρεμιέρα της στην Ευρώπη μέσω του BBC από τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Στις Η.Π.Α. λοιπόν, όσοι είναι χρήστες της εφαρμογής Amazon Prime Video για την τηλεόραση, θα μπορέσουν να απολαύσουν το The Last Post και σε άλλες φορητές συσκευές, αξιοποιώντας την ιδιότητά τους ως συνδρομητές στο Amazon Fire TV. Παρακάτω ακολουθεί το τελευταίο trailer: