Twin Peaks: Ο David Lynch δεν αποκλείει μια συνέχεια

Κόντρα στα όσα είπε σε προηγούμενες δηλώσεις του
26 Νοεμβρίου 2017 19:02
Twin Peaks: Ο David Lynch δεν αποκλείει μια συνέχεια

Παρά τη δίψα των fans για μια συνέχεια στο δραματικό και επικών διαστάσεων cliffhanger στο Twin Peaks: The Return, ο δημιουργός και ιθύνων νους πίσω από την σειρά μυστηρίου, David Lynch, δήλωσε τον τελευταίο καιρό πως δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε μια 4η σεζόν. Από την άλλη ο συνδημιουργός, Mark Frost, δήλωσε πως αφήνει την πόρτα ανοικτή. Τώρα έρχεται ο ίδιος ο Lynch να πάει κόντρα στις προηγούμενες δηλώσεις του, που σας μεταφέραμε πριν μερικές εβδομάδες, σε μια σύντομη συνέντευξη που έδωσε στο The Hollywood Reporter

Ο βιρτουόζος σκηνοθέτης των Mullholland Drive και Lost Highway, ερωτήθηκε για το τι θα χρειαζόταν από τον ίδιο και τον Frost για να επιστρέψει στον κόσμο του Twin Peaks και απάντησε:

Lynch: Δεν ξέρω είναι πολύ νωρίς για να πω κάτι τέτοιο.

THR: Αλλά είναι κάτι που σίγουρα δεν αποκλείεται;

Lynch: Έχω μάθει το "ποτέ μην λες ποτέ". 

Σαφώς και θα απαντούσε με τον πλέον Lynch-ικό τρόπο, ας μας επιτραπεί η έκφραση, όμως δεν διστάζει να μιλήσει για αυτό, οπότε και ίσως κάτι να γίνεται παρασκηνιακά. Απλώς, όταν το εν λόγω δημιούργημα του πήρε 4.5 χρόνια για να έρθει στη μικρή οθόνη, θα ήθελε λίγο χρόνο εκτός του Twin Peaks, να συγκεντρώσει και πάλι τις δημιουργικές δυνάμεις του. Ας ελπίσουμε πως η...δεύτερη επιστροφή στο Twin Peaks θα γίνει, μιας και η 3η σεζόν ξεπέρασε κάθε προσδοκία.