O Alexander Skarsgård θα πρωταγωνιστήσει στο Little Drummer Girl

Ο ηθοποιός υπέγραψε για την νέα σειρά του Park Chan-wook
22 Νοεμβρίου 2017 16:34
O Alexander Skarsgård θα πρωταγωνιστήσει στο Little Drummer Girl

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Variety, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο βραβευμένος με Emmy πρωταγωνιστής του Big Little Lies, Alexander Skarsgård αποτελεί πλέον βασικό μέλος του cast όσον αφορά την ανερχόμενη συμπαραγωγή των BBC One και AMC με τίτλο The Little Drummer Girl.

Η ανακοίνωση ήρθε επίσημα και από τα δύο δίκτυα την Τρίτη. Η τηλεοπτική αυτή μυθοπλασία του δημιουργού Park Chan-wook (Old Boy, The Handmaiden) βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του John le Carré, και θα απαρτίζεται από έξι επεισόδια.

Ο κεντρικός άξονας της μίνι αυτής σειράς περιστρέφεται γύρω από μία νεαρή ηθοποιό, την Charlie (Florence Pugh) η οποία πραγματοποιεί μία απρόσμενη γνωριμία με έναν γοητευτικό ξένο ενώ βρίσκεται σε διακοπές στην Ελλάδα. Σύντομα, βέβαια  γίνεται κατανοητό πως οι προθέσεις του ξεφεύγουν από το επίπεδο του ερωτικού ενδιαφέροντος, μιας και ο Becker (Skarsgård) στην πραγματικότητα είναι πράκτορας των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών. Τα πράγματα καταλήγουν να παίρνουν αναπάντεχη τροπή και για τους δύο.

Πίσω από την παραγωγή του εν λόγω δράματος είναι οι The Ink Factory, 127 Wall, το  BBC και το AMC. Τα γυρίσματα του The Little Drummer Girl έχουν δρομολογηθεί να ξεκινήσουν μέσα στο 2018.