Βγήκε ημερομηνία και νέο trailer για το Shoot the Messenger

Αρχές του 2018, καταφτάνει η  νέα αστυνομική σειρά του WGN America
18 Νοεμβρίου 2017 13:46
Βγήκε ημερομηνία και νέο trailer για το Shoot the Messenger

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer του Shoot the Messenger, του ανερχόμενου αστυνομικού δράματος του WGN America , ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο όρισε και την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας.

Το εν λόγω σόου που θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την Δευτέρα, στις 26 Φεβρουαρίου του 2018. Δημιουργοί της σειράς είναι η Jennifer Holness και ο Sudz Sutherland, ο οποίος αναλαμβάνει και την σκηνοθεσία. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται η Jennifer Holness και η Victoria Woods για λογαριασμό της Hungry Eyes Film & Television Inc., ενώ συμμετέχουν και η CBC Television με την ITV Studios Global Entertainment.

Στο Shoot the Messenger  πρωταγωνιστούν οι: Elyse Levesque (Orphan Black), Lyriq Bent (She’s Gotta Have It, The Book of Negroes), Lucas Bryant (Haven) και η Alex Kingston (Doctor Who, ER).

Το όλο project επικεντρώνεται στις περίπλοκες σχέσεις και την επικοινωνία που διαμείβονται ανάμεσα στους εκπροσώπους του Νόμου, και αυτούς του Τύπου που ασχολούνται με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Βασική ηρωίδα του concept είναι η Daisy Channing (Elyse Levesque), μία νεαρή δημοσιογράφος  που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στους τεταμένους ρυθμούς της δουλειάς της όμως κάποια μέρα η ίδια θα γίνει μάρτυρας ενός φόνου. Ανακαλύπτει πως η ευθύνη βαραίνει μία συμμορία. Παρόλαυτα, καθώς προχωράει σε βάθος την ειδησεογραφική της έρευνα, γρήγορα διαπιστώνει πως η υπόθεση συνδέεται με ένα παράνομο κύκλωμα σωματεμπορίας που συντονίζεται από ανώτερα κεφάλια του υποκόσμου, της πολιτικής και του επιχειρηματικού τομέα. Σιγά σιγά συνειδητοποιεί ότι όσο περισσότερο ψάχνει, τόσο πιο πολύ θέτει τον εαυτό της αλλά και τους δικούς της σε κίνδυνο. Όμως η αλήθεια πρέπει να βγει στο φως, με κάθε κόστος.

O Gavin Harvey, o Πρόεδρος του WGN America, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το Shoot the Messenger αποτελεί ένα πολύ ταιριαστό δείγμα στην ζώνη των αστυνομικών σόου του τηλεοπτικού μας προγράμματος. Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας, αγωνιώδες δράμα που άπτεται επίκαιρων θεμάτων και θα βρει απήχηση όχι μόνο στους τηλεθεατές μας, αλλά και σ’ ένα νέο ακροατήριο από fans του είδους».

Tags: