To FOX όρισε ημερομηνία κυκλοφορίας για τα X-Files και 9-1-1

Η πρεμιέρα τους δρομολογήθηκε για τις 3 Ιανουαρίου του 2018
16 Νοεμβρίου 2017 14:38
To FOX όρισε ημερομηνία κυκλοφορίας για τα X-Files και 9-1-1

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, το FOX εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα δύο σόου του, της 11ης σεζόν του X-Files και του ανερχόμενου δράματος του Ryan Murphy με τίτλο 9-1-1.

Η πρεμιέρα των προαναφερόμενων τηλεοπτικών μυθοπλασιών έχει προγραμματιστεί ειδικότερα στις 3 Ιανουαρίου του 2018. Το X-Files θα προβληθεί στις 20:00 μ.μ, ενώ το 9-1-1 θα ακολουθήσει στις 21:00 μ.μ.

Το νέο κεφάλαιο του X-Files, ανοίγει με  δέκα επεισόδια, όπου ο David Duchovny και η Gillian Anderson περνούν και πάλι στην εξιχνίαση ανεξήγητων μυστηρίων. Παίρνοντας για ακόμη μία φορά το σήμα των πρακτόρων του FBI, ενσαρκώνουν τους Mulder και Dana Scully, αντίστοιχα.

Πίσω από την παραγωγή του sci fi σόου θα βρίσκεται η 20th Century Fox Television σε συνεργασία και με την Ten Thirteen Productions. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού αναλαμβάνει ο Glen Morgan, όπως επίσης και ο δημιουργός του όλου concept, Chris Carter.

Όσον αφορά το 9-1-1, ο κεντρικός του άξονας εντρυφά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζουν επί τω έργω οι αστυνομικοί, οι τραυματιοφορείς και οι πυροσβέστες καταθέτοντας  τις σοκαριστικές εμπειρίες τους, ενώ προσπαθούν να τελέσουν το καθήκον τους απέναντι στους πολίτες.

Το cast απαρτίζεται από τους: Angela Bassett (American Horror Story, What’s Love Got to Do with It), Peter Krause (The Catch, Six Feet Under), και την Connie Britton (Nashville, Friday Night Lights). Τις διαδικασίες της παραγωγής του 9-1-1 συντονίζουν οι 20th Century Fox Television, Ryan Murphy Television και η Brad Falchuk Teley-Vision.